Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Výbušná-tak jsem splnila;-)a doufám že jsem i správně napsala ten krásný slovenský výraz:-)http://www.toprecepty.cz/recept/3994-srtrouhani/dr...

konecne ma prestala boliet hlava a idem na
http://www.toprecepty.cz/recept/2365-kureci-stehyn...

Zdravím v tom propršeném dni všechny:-) Tak u nás dnes http://www.toprecepty.cz/recept/3247-krkovicka-v-p... a drožďová polévka s pórkem;-)

Mirčo, díky :yes::yes:, já jsem někde četla taky recept, že se to drobení udělá jako drobenka a pak se přes cedník přesije přebytečná mouka. Vyzkouším

mirca prosim vloz na tuto *mrvenicku*, ako to volame my doma, recept normalne do databazy.

:-OSamozřejmě hrubé MOUKY,nějak mi to v předešlém vypadlo:-))

Gábino zkus:-):120-150ghrubé,1vejce.Na vál dát mouku do důlku vklepni vejce,promíchej a rukama vypracuj tuhé těsto.Nastrouhej na struhadle přímo do polévky nebo na utěrku,nechej drobení dobře proschnout vlož do lahve se šroubovacím uzávěrem a máš na přístě;-).Taky se zaváří přímo do vývaru vaří se cca5-6min.

Chtěla bych udělat polévku s drobením, ale tady jsem žádný recept na drobení nenašla. Nemáte některá nějaký osvědčený?

Přeji krásný den:-)Dnes jsem vařila totohttp://toprecepty.cz/recept/3989-kureci-vyvar-s-kr...a k tomu kuře na paprice s houskovým knedlíkem

Protože tu mám dost kuřecího masa z polévky, kterou jsme měli včera a budeme mít i dnes s celestýnskými nudlemi, bu;-)du dělat risoto.

Ahojky, dobré ráno - tak už jsem zase tady, návštěva odjela, tak dneska budeme mít francouzské brambory a od včera hovězí polévku s fritátovými nudlemi:-)):-))

dnes bylo na jídelníčku http://www.toprecepty.cz/recept/1793-hovezi-s-mysl... ze včerejška a k večeři musím ještě něco vymyslet, nejspíš jen nějakou polívečku a obyč buchtu

Ano, moje milé holky beru vaše komentáře, ale :-(( fňukám:-//, to brzy přejde, teď jdu s pejskama na procházku, tak jak se vrátím, už bude zase zalenina? nebo - ne ?:-D Já vím, ale todle já "fakt" nemůžu"!;-(

Janka a Hella, vyrástla som v jazdiarni, kto pozná východ, vie, že Prešovčanov odjakživa volali "koňare", práve kvôli veľkým stajniam koní. A kone mám rada doteraz, vlastne mám rada všetky zvieratá aj rastliny, som tvrdý ekológ. Ak by som toho koníka poznala, tak určite z neho jesť nebudem. Ale ak kúpim mäso v obchode, tak je to proste mäso na zjedenie. Je to už neosobné. Vzťah a veľmi hlboký by som mala aj k prasiatku, ak by som ho chovala, a tiež by sa zjedlo;-);-);-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek