Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holandské řízky

Šťavnaté maso se sýrem, obalené v trojobalu, to jsou holandské řízky. Sice nejsou tak úplně holandské, ale lahodné a rychle hotové bezpochyby ano. Můžete je smažit i péct v troubě, výborně chutnají s přidanou petrželkou.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

22. 11. 2009 18:58

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 045 kJ / 1 206 kcal
Bílkoviny153,00 g
Tuky54,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 2,35 g
Sůl5,75 g
Sacharidy25,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mika59

25. 5. 2021 15:07

Dnes jsem řízky dělala, klasika, která nezklame..:yes: Přidala jsem foto..:-)

babinajaruna

30. 3. 2021 11:25

Mňam<3

UnholyKetty

28. 3. 2021 11:41

Mňam :yes: tohle je nesmrtelná klasika, též přidávám foto

chose

4. 4. 2020 17:53

Romario: ano presne tak..jedine z bucku..nejlepe namlety ;-)bucek + mleta..

entel

24. 10. 2019 16:23

Charlie138415:

Romario

12. 10. 2019 13:14

Opět úžasný oběd. Dělám již po několikáté, jedině z bůčku,sýr podle toho, co u nás mají. Dnes i s fotkou. :yes:<3

Ludmila B

19. 11. 2017 13:28

úžasný recept dělám po několikáté..nemá chybu :-):yes:

Klára

13. 11. 2017 19:51

Do holandských řízků patří jemně posekaná petrželka, na to jste tu všichni zapomněli.

Milo1

22. 9. 2017 19:44

Janinan: :-D

jiří

18. 9. 2017 21:33

Díky byli nejlepší co jsem kdy jedl:yes::-)<3

Lumiel

14. 9. 2017 19:08

Mnam mnam <3

Charlie138415

20. 8. 2017 14:13

mika59: Asi mi to uniklo, ale nepsala jsem, že se jedná o holandský řízek, jen že dělám podle receptu (viz citace textu), tudíž trošku nechápu Váš koment. Klaxické HŘ nám nechutnají a toto je dobrá varianta. Jinak pokud jsme u těch názvů jídel s doslovným dodržováním surovin, vezměme např. takovou bramborovou kaši. X lidí X chutí a každý ji dělá jinak... Záleží, komu co chutná ;-)

mika59

19. 8. 2017 22:28

Charlie138415: To je všechno fajn, ale to už je úplně něco jiného...ale Holandský řízek ne...:-( to je spíše karbanátek se sýrem...

Charlie138415

19. 8. 2017 20:20

Dělám už léta dle receptu . 1kg bůčku, 150-200g eidamu, 1 cibule, 1-2 stroužky česneku, sůl, pepř, 1 namočený rohlík v mléce - toto vše semelu ( maso na kostky, prokládám do strojku maso, sýr, cibuli - toto pomáhá dobře čistit strojek a tolik se to neucpává, nakonec dám do strojku rohlík namočený v mléce - krásně strojek dočistí), do semleté směsi přidám dle chuti sůl, pepř, 1 vajíčko. udělám placičky a obaluji již jen ve strouhance. K těmto řízečkům dělám bramborovou kaši a vždy zmizí tak rychle, že většinou na druhý den žádný nezbyde. Pokud mám doma slaninu, přidám do strojku k masu pár kousků, dodá masíčku další vytuněnou chuť navíc. Ale není třeba.

Janinan

29. 6. 2017 17:38

Any: Naprosto s vámi souhlasím. Ovšem dnes sehnat tučný bůček je dost problém. Prasata jsou zřejmě krmena podle zásad zdravé výživy.

1 2 3 4 6 8 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: holandský řízek holandský řízek holandský řízek recept holandské řízky z mletého masa holanský řízek holanské řízky recept na holandský řízek recepty holansky rizky recept holandský řízek holanský řízek recept pravý holandský řízek holandský řízek se sýrem holanské řizky recept recepty holandský řízek maminčiny recepty holandský řízek holandský řízek podle pohlreicha holandské karbanátky holadsky řizek pravý holandský řízek recept recept na holanské řízky

Suroviny: maso vepřové mleté, sýr eidam, mléko, sůl, pepř, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

Holandské řízky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1WQG