Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele andrzde

předem zdravím a žádám o radu. Včera jsem dostala mléko přímo od kavičky a mám ho v hrnci na kysnutí ...je potřeba pasterovat než zkysne? Můžu to dát pasterovat ještě teď, po skoro 1 dni, nebo už by se mléko pokazilo a tvaroh by nebyl dobrý (byl by hořký)? Předem mooooc děkuju za odpověď a dávám velýho bodíky ;-) :) :yes:

koláč byl úplně super :yes: ...měla jsem strach z toho, že v těstě nebylo ani zrnko cukru, ale celková chuť byla výborná a ten cukr by ji určitě jen pokazil!!! :yes: Bodík 9

V receptu jsou napsané i takové věci, které nějak chybí mezi surovinama ...no, jdu na něj, takže jen doufám, že jsem to pochopila, nic nezkazím a bude se dát jíst :) určitě pak dám vědět, jak celé moje snažení dopadlo ;-).....jinak musím říct, že tenhle recept se mi zdá být ze všech nejlepší :yes:

vyzkouším jej namísto mandarinek s višněma ....snad se mi povede a určitě dám vědět, jak to dopadlo :):)

Naposledy jste si prohlédli