Těstoviny s čerstvými špenátovými listy
Špagety, vrtule, kolínka… Není důležité, jaký mají těstoviny tvar, jedno je ale jasné – jde o sytou a levnou surovinu, která vás zachrání před tím největším hladem. Špenát zase vyniká svou křehkostí a jeho spojení s těstovinami je ideální.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 624 kJ / 1 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,88 g |
Tuky | 39,78 g |
Vláknina | 17,12 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 253,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s čerstvými špenátovými listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnQ5
Moje poznámka
Těstoviny s čerstvými špenátovými listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnQ5
Nejnovější recepty
Domácí likér z ledových kaštanů
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční šišky - nepečené
Přidáno před 5 hodinami
Kuskus s řepou a kozím sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Šlehačková bábovka s kakaem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Líní lední medvědi
Přidáno před 9 hodinami
Polévka s noky a těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt
Kdy dát potraviny do studené vody a kdy použít tu vroucí? Na velikosti v tomto případě opravdu záleží
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráky
vdusik@volny.cz před 42 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DomiArty před 1 hodinou
Lehký maďarský guláš
MiraBar před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
MildaJansa před 1 hodinou
Zelný salát s pomerančem
Sahula před 2 hodinami
Mleté vepřové na způsob kebabu
radekfiala před 3 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Janhajtman před 3 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Benetka před 5 hodinami
Dvoubarevná buchta s pudinkovo-tvarohovým krémem
Balalajka13 před 5 hodinami
Zapečené gnocchi se zelím kyselým
Kody74 před 6 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s čerstvým špenátem,
recepty z cerstveho spenatu,
špenát z čerstvých listů,
špenát listy recept,
jak spařit špenát,
těstoviny recepty,
čerstvý špenát recept,
čerstvý špenát,
spenat testoviny,
čerstvý špenát s těstovinami,
špenát listy,
recepty z testovin,
spenat z listu,
těstoviny se špenátovou omáčkou,
cerstvy spenat recepty,
listy špenátu,
špenát s těstovinami,
těstoviny s listovým špenátem,
listovy spenat s testovinami,
čerstvý špenát příprava
Suroviny:
špenátové listy čerstvé,
máslo,
česnek,
olej,
cibule,
mouka,
smetana na vaření,
sýr tavený,
česnek,
těstoviny,
sůl,
ořech muškátový
Komentáře (20)