Simona Skolakova:Simčo,mockrát ti děkuji za hezký komentář! Mám radost,že se dortíky líbí. Někdy je to fantazie a někdy inprovizace, většinou to neklapne tak, jak si to naplánuji a vyjde s toho úplně něco jiného. Takže takový já jsem profík!!!
kudlova3:Máte pravdu,marcipán je na dortíky opravdu nejlepší hlavně chuťově. Dřív jsem dělala jen falešný marcipán(mléčná hmota ze sušeného mléka),ale dlouho mě trvalo,než jsem přišla na to,jak na něj. Buď se mě roztékal nebo byl moc tvrdý. No moje nervy!!! Pak jsem jednou zkusila pravý marcipán a už jsem u něj zůstala. Co se týká práce s ním,tak nemám s potahováním vůbec žádný problém. Chová se úplně stejně jako fondánová hmota. Alespoň mě se to tak jeví. Co se týká suchých korpusů,tak to je velký problém! Dort musí na prvním místě dobře chutnat a pak samozřejmě vypadat. Zákazníci se ke mě pořád vrací,takže u mě spokojenost. Děkuji za pochvalu!
monikaK:Ahoj Moni,děkuji za pochvalu,moc si toho vážím!!! Jóó,kdyby se daly dorty posílat poštou,to by bylo super! Jenže při jejich manipulaci s balíky,nevím nevím,jak by to dopadlo!
Irrena:Děkuji za pochvalu! Co se týká těch bílých ploch,tak první si musím udělat kontury tužší polevou,po zaschnutí štětečkem nanáším malinko zředěnou polevou (ředím citronovou šťávou) a dám do vyhřáté trouby na 100°C jenom na chvilinku,aby byla poleva lesklá. To je celé! Tak snad jsem trošku poradila!
ivulinka:Jééé moc děkuji za kompliment! Co se týká objednání bonbošky,tak v tom nevidím žádný problém! Tento týden a příští mě čekají 2 bonbošky.Moc se nevyřádím,páč chtějí úplně stejné,jak jsou na fotkách,co se týká zdobení,barva,atd. Ale mě to baví!!!
1 2 3 4 Další