Kuchařka meya.z
- Znamení
- Štír
- Bydliště
- Ostrava
- Jméno
- Martina
- Stav
- svobodny/á
- Vzdělání
- středoškolské
- Jazyky
- angličtina, němčina
- Zájmy
- vaření, pečení, sport, turistika
- Datum registrace
- 24. 5. 2009
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 12 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
Přečtěte si Zobrazit více
Irskou, nebo tureckou? Vyznejte se v druzích kávových nápojů jako profesionál
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích