Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 502 kJ / 2 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,30 g |
Tuky | 57,34 g |
Vláknina | 32,30 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 341,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2015 18:02
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny penne s vinnou klobásou a kaštany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80Nj
Nejnovější recepty
Kuřecí prsní maso zapečené s bramborami
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem
Přidáno před 22 hodinami
Podzimní salát z kapustiček s hruškou a jablkem
Přidáno před 23 hodinami
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Přidáno 7. 10. 2024 14:38
Podzimní řezy
Přidáno 7. 10. 2024 14:00
Černá čočka beluga, slanina, volská oka a kysané zelí (pro diabetiky)
Přidáno 7. 10. 2024 13:48
Nejnovější články
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
Výrobce kečupů chystá trik na podvodníky. Vykutáleným restauratérům tak zabrání falšovat své produkty
Retro okénko: Pochoutky s vystřihovacími panenkami Dana, Jana a Lena stávaly 3,90 Kčs a dělaly se ve třech příchutích
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
f-kikinka před 17 minutami
Citronový koláč se zakysanou smetanou
f-kikinka před 26 minutami
Banánové řezy s karamelem
f-kikinka před 37 minutami
Kuřecí hořčicové řízky
KatuleF před 2 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Lulu87 před 2 hodinami
Houbová polévka s pohankou
JardaH21 před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
f-kikinka před 3 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Sima1996 před 4 hodinami
Omáčka z klouzků
kimlo před 6 hodinami
Bílá zelná polévka kudlanka
juannita před 6 hodinami
Komentáře (4)