mika59 > Děkuju,ale to bych radši nerozváděla,tady je prostě na každého jiný metr a jsou jiné stránky s recepty,kde se jisté věci nedějíAle to nevadí,každý má naštěstí možnost si vybrat,i když je to škoda.
To samozřejmě jo,člověk se pořád někde inspirujeJen že se ten """původní""" recept takhle nazývá,tak je to náhoda že jste je tak pojmenovala i VyAle je to jedno.Bylo to moc dobré.
Jarda kadic > Jistě že ano (jak tohle můžete napsat,tak přece vznikají recepty nejčastěji)..........Neměla jsem na mysli inspiraci jiným receptem,měla jsem na mysli tu poznámku k receptu
casino > možná to autorka receptu smaží ve větší vrstvě oleje a/nebo možná ne tolik rozpáleného(maso se totiž zatáhne dřív než po 5ti minutách).Asi záleží jak to kdo dělá.
Já kupuji práškové sladidlo ze stévie a na obalu je napsáno,kolik toho dát místo normálního cukru.Normální cukr už používám právě jenom do pečení,přecijen spotřeba je větší,takže vyzkoušeno to bohužel nemám.
hosta > To já vím.Ale těch kýčů je tam asi nejvícPřirovnala jsem to k tomu,aby to bylo dobře pochopeno. Protože přesně jak píšete,je to už takový folklor
1 2 3 … 12 Další