Grilovaná vepřová plec v pivní marinádě

mika59 Kuchařka: mika59

Grilování 11 názorů

Suroviny

2 plátky plecka asi po 150 g
1 dcl světlého slabšího piva
lžičku rajského protlaku
lžičku worcestrové omáčky
lžičku sojové omáčky
1/2 lžičky cukru
tymián
sůl
pepř
lžíce oleje
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve uděláme marinádu smícháním všech surovin.

  2. Maso lehce naklepeme.

  3. Marinujeme nejlépe přes noc, ale minimálně 2 hod.

  4. Grilujeme na grilovací pánvi z každé strany 4 min. Na grilu 6 min z každé strany, podle toho, jak chcete mít propečeno.

  5. Hotové maso nechte 5-10 min odpočívat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 235 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilovaná vepřová plec v pivní marinádě

Tématické fráze: grilovana veprova plec grilovaná plec pivní marináda na vepřové maso grilované plecko vepřová plec vepřová plec na grilu vepřová plec recepty vepřová plec nejlepší recepty marinada na veprovou plec vepřové plecko veprova plec na grilovani marinada na vepřové plecko grilované vepřové plecko marinády na vepřové maso na grilování vepřové plecko recepty grilovani veproveho plecka vepřová plec recept vepřová plec grilovana marináda na vepřové maso na grilování grilovani plecka