Grilovaná vepřová plec v pivní marinádě

mika59 Kuchařka: mika59

Grilování 11 názorů

Suroviny

2 plátky plecka asi po 150 g
1 dcl světlého slabšího piva
lžičku rajského protlaku
lžičku worcestrové omáčky
lžičku sojové omáčky
1/2 lžičky cukru
tymián
sůl
pepř
lžíce oleje
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve uděláme marinádu smícháním všech surovin.

  2. Maso lehce naklepeme.

  3. Marinujeme nejlépe přes noc, ale minimálně 2 hod.

  4. Grilujeme na grilovací pánvi z každé strany 4 min. Na grilu 6 min z každé strany, podle toho, jak chcete mít propečeno.

  5. Hotové maso nechte 5-10 min odpočívat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 216 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilovaná vepřová plec v pivní marinádě

Tématické fráze: grilovana veprova plec pivní marináda na vepřové maso grilovaná plec grilované plecko vepřová plec na grilu vepřová plec nejlepší recepty vepřová plec marinada na veprovou plec veprova plec na grilovani marinády na vepřové maso na grilování vepřová plec grilovana marináda na vepřové maso na grilování marinada na vepřové plecko pivni marinada grilované vepřové plecko vepřové plecko na grilu plecko grilování pivní marináda na vepřovou krkovičku recept grilované plecko vepřová plec jak grilovat

Zapomněl/a jsem heslo