Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Caeilin

malirka: Ten recept byl opraven ze 2 lzic na 1 lzici pred nejakym casem. Ja tam tehdy dala 2 lzice a bylo to strasne moc. 2-3 lzice si neumim predstavit, nemyslite lzicky?

Já nechápu, jak to mohl někdo podle toho receptu udělat. Já udělala " ne moc řídké těsto", půlku ho namazala na plech, nalila tvaroh a zjistila, že mě fakt nenapadá, jak tohle "ne moc řídké těsto" dostanu na ten tvaroh. Přidala jsem tam mléko s tou myšlenkou, že z toho "ne moc řídkého těsta" udělám řídké, které se dá na tu vrstu tekutého tvarohu nalít. Když mě došlo mléko a těsto nejevilo známky toho, že by se dalo nalít na nějakou tekutou vrstvu, nacpala jsem to do pytlíku a na ten tvaroh to dostala tak, že ten řez teď vypadá jako prošívaná deka. Ta zpotvořenina je teď v troubě a bojím se do ní podívat... Jo ještě, po celém světě 1 hrnek = 1 cup a znamená to 250 ml nebo alespoň něco tomuto číslu blízké .... Tady by ten recept měl začít takto: " Koupíme mouku, tvaroh, 10l mléka a hrnek 450ml ... "

Recept: Šunkofleky
Nechybí tam mléko nebo smetana?

Vy mě za to asi ukamenujete, ale mě fakt štvou tyhle výkřiky štěstí pod každým receptem, tady je 12 komentářů a ani jediný od někoho, kdo to udělal. Já jsem kuchařský začátečník, takže při přečtení receptu fakt nepoznám, jestli je to vpořádku. Takže hledám vždycky někoho, kdo to uvařil ...Nedávno jsem dělala pizzu podle "Majkla" na youtube, misto 1 kg mouky v tom receptu měl omylem150g a bylo tam asi 100 výkřiků, jak on je výborný a ten recept je výborný .... proč? Bylo to tam několik let, výkřiky přibývaly a nikdo si nevšiml .... Mrzí mě, že to odnesl tento nevinný recept, ale potřebuju udělat rychle krůtí prsa a došla mi trpělivost ... tak to zkusím a beru to tak, že tu žádný komentář a hodnocení není ...

Bobina, já to podle vašeho receptu vařila 2x - poprvé jsem tam dala 1lžíci papriky podle videa a bylo to super. Podruhé 2lžíce podle receptu (teď vidím, že už je opraveno) a bylo to prostě moc. Poradíte mi, kolik tam dáváte mouky? ... Jinak na recept jako takový si nestěžuji, je opravdu moc dobrý a proto se tolik dotazuji, že si ho chci uložit do mého "zlatého fondu" vaření:-). Mám to těžké, protože syn není ochoten jíst žádnou zeleninu, která je v jídle vidět ... takže dělám kuře stokrát jinak. A potvrzuji, toto je opravdu chutný recept.

Bobina a Eja, moc děkuji za reakci, já vubec nečekala, že se někdo ozve:-). Te pulky ingrediencí u videa jsem si vůbec nevšímla. Ale pokud budete nějak opravovat, zvažte, zda tam nenapsat k mouce třeba 2 lžíce nebo dle potřeby ... jako začátečník jsem ztracená, když to tam není .... A pro jistotu se znovu ptám, skutečně 2 polévkové lžíce papriky na půl kg masa? Všem se to zdálo strašně moc paprikové ...

Já z toho tedy radost nemám ...
1) v receptu se píše, nakrájíme kuře na stejné kousky, ve videu jsou celá kuřecí stehna
2) v receptu se píše 200 ml smetany, ve videu se dává 50ml a 50ml
3) v receptu se píše 2lžíce papriky, ve videu pak 1 lžíce ... já bohužel dala 2 lžíce podle receptu a zkazila jsem to, té papriky musí být opravdu 1 lžíce
4) U mouky není vůbec uvedeno množství, nevím proč, když u smetany ano ...
Pro začátečníky tedy tento recept určitě není.