Kdopak neumi usmazit rizky a jeste z takoveho masa?
To jsem smazil jak mne bylo 10 let.
No jo, kazdy ma rad neco jinyho,je to jako salat ve kterem je mnoho zeleniny ruznych druhu.
Takze i my lide kazdy z nas ma rad neco jineho,ale proc takove jednoduchosti zverejnovat?
Je hodne daleko lepsich receptu,ktere by lide radi vedeli.
Treba napriklad peceni domaciho kvaskoveho chleba.
Takovy chleba ze zemleteho cerstveho zrni a zakvasku,ktery je velmi zdravy pro travici ustroji, chutny,nevysycha a hlavne neplsesnivi.
To uz je jiny Level,jako obalovat rizky.
Tento jablecno orechovy kolac nevypada tak spatne,ale dal by se vylepsit tim,ze misto posypanym mletym cukrem nahore,bych ho hned po upeceni na plechu, maznul tence po cele plose rozmichanou jahodovou,nebo malinovou marmeladou a po vychladnuti bych rozpustil cokoladu na vareni s maslem,ale pravym a ne nejakym nahrazenym smejdem z Holandska a nebo Polska,do ktere bych pridal malinko rumu a kokosove moucky.
Timto bych udelal takovou cokoladovou polevu.
Ma to velke dve vyhody.
Za prvni,je to velmi chutne a za druhe tento rez nevysycha!!
To by jste se pak oblizovali po takove pochoutce.
Nevim jestli vam vsem co pecete a nebo zacinate pect mam dale radit.
No jo,je to takova slatanina,nic moc.
Myslim si ,ze takovy kolac je pro nejake neumelky.
Nevim proc davate to testo na papir na peceni,kdyz to krasne jde zrovna rozvalet na plech?
Kdo takovou blbost vymyslel?
Staci malinko tence vymaznout plech maslem a je to a ne to lepit na papir jeste.
kdyby jsem to mel oznamkovat,tak ze zavrenyma ocima davam znamku 4-
Skoda casu na takovy kolac.
To jsem smazil jak mne bylo 10 let.
No jo, kazdy ma rad neco jinyho,je to jako salat ve kterem je mnoho zeleniny ruznych druhu.
Takze i my lide kazdy z nas ma rad neco jineho,ale proc takove jednoduchosti zverejnovat?
Je hodne daleko lepsich receptu,ktere by lide radi vedeli.
Treba napriklad peceni domaciho kvaskoveho chleba.
Takovy chleba ze zemleteho cerstveho zrni a zakvasku,ktery je velmi zdravy pro travici ustroji, chutny,nevysycha a hlavne neplsesnivi.
To uz je jiny Level,jako obalovat rizky.
Timto bych udelal takovou cokoladovou polevu.
Ma to velke dve vyhody.
Za prvni,je to velmi chutne a za druhe tento rez nevysycha!!
To by jste se pak oblizovali po takove pochoutce.
Nevim jestli vam vsem co pecete a nebo zacinate pect mam dale radit.
Myslim si ,ze takovy kolac je pro nejake neumelky.
Nevim proc davate to testo na papir na peceni,kdyz to krasne jde zrovna rozvalet na plech?
Kdo takovou blbost vymyslel?
Staci malinko tence vymaznout plech maslem a je to a ne to lepit na papir jeste.
kdyby jsem to mel oznamkovat,tak ze zavrenyma ocima davam znamku 4-
Skoda casu na takovy kolac.