Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Řízky podle pana Krtičky z Broumova

Klasický vepřový nebo kuřecí řízek v trojobalu jistě znáte, ale co řízky z bůčku? Šťavnaté maso se v ústech doslova rozplyne. Naše babičky a dědové mu též říkali sedlácký řízek. Díky obsahu tuku si udrží dlouho šťavnatost a je výborný i za studena.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

19. 8. 2012 15:40

Suroviny

Porce: Kolik chcete

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Libový bůček (nejlepší je, jak se říká ta špička, ale opravdu vyřízněte jen libové maso) Ostatní si upečte třeba další den k obědu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jan.alois jan.alois

26. 9. 2019 07:38

V době hlubokého socialismu to je konec sedmdesátých let. Jsme toto vařily v restauraci pod názvem sedlácký řízek jen místo gril.koření se potíral česnekem.

Focus2002 Focus2002

18. 9. 2019 20:17

A když já mám hlad, tak mám nejradši oblíbenej je můj řízek!

Lenunka Lenunka

23. 8. 2018 14:58

magdalenka: nic:-)

IMREE: receptů na domácí kváskový chléb je tu hromada, možná by pomohlo při jeho hledání nezadávat do vyhledávače slovo řízky:-)

magdalenka magdalenka

23. 8. 2018 12:50

IMREE: co ma pecenie chleba spolocne s tymto receptom?

IMREE IMREE

23. 8. 2018 12:05

Kdopak neumi usmazit rizky a jeste z takoveho masa?
To jsem smazil jak mne bylo 10 let.
No jo, kazdy ma rad neco jinyho,je to jako salat ve kterem je mnoho zeleniny ruznych druhu.
Takze i my lide kazdy z nas ma rad neco jineho,ale proc takove jednoduchosti zverejnovat?
Je hodne daleko lepsich receptu,ktere by lide radi vedeli.
Treba napriklad peceni domaciho kvaskoveho chleba.
Takovy chleba ze zemleteho cerstveho zrni a zakvasku,ktery je velmi zdravy pro travici ustroji, chutny,nevysycha a hlavne neplsesnivi.
To uz je jiny Level,jako obalovat rizky.;-):-*

hosta hosta

13. 8. 2018 20:00

pavelk: Jo, bývá tu moderátor, a dost často - ale pravda nekontroluje zpětně komentáře z června 2017. Pokud na takový někdo narazí, není snad takový problém na to upozornit - a možná ne tak arogantně. Moderátoři jsou dobrovolníci, nejsou to zaměstnanci a úpravou receptů stráví hodně svého volného nehonorovaného času, takže občas nějaký komentář nepostřehnou. Tady ty komentáře mažu;-)

pavelk pavelk

13. 8. 2018 19:48

Tady není moderátor, který by umravnil některé anonymy a mazal jejich vulgární příspěvky?

Jijan

4. 4. 2018 21:37

hepinka: Vás bych chtěl mít doma. To bych se asi moc nenajedl :-// Za prvé nevím,co je na řízku královského a za druhé,řízek se dá udělat prakticky z každého masa a ze všech je dobrý.

Nana

1. 11. 2017 23:54

Milan:

magnolialilie: A to Je opravdu vše?Nedáváte ani vejce?Ráda bych vyzkoušela,ale pokud jste na něco zapomněla,tak sem s tím.Díky :-)

Otek

25. 8. 2017 12:42

Bůčkové řízky jsme brávali na výlety. Proto že byli mastné tak se dali jíst na studeno s chlebem.

Jana

10. 8. 2017 17:45

DRAHUŠE: Adžiku mají v Tescu - od firmy Avocádo (červený obal) - asi 17 Kč. Doporučuji :-)

DRAHUŠE

30. 6. 2017 21:49

RECEPT ŘÍZKY Z BŮČKU MŮŽE BÝT MOC DOBRÝ,JENOM DÁ SE JEŠTĚ NĚKDE KOUPIT ADŽIKA? JÁ JSEM SI JI DŘÍVE VOZILA DOMA UDĚLANOU Z ABCHÁZIE,JE TO VYNIKAJÍCÍ PŘÍRODNÍ KOŘENÍ Z KAVKAZSKÝCH BYLINEK. :-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 6. 2017 23:27

Jindra: Jindro,no hezké je to od vás,ale zase nešlo by to sdělit jinou formou,než používat vulgarismus?????:-(

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 6. 2017 21:00

Milan: nikdo Vás nenutí takové řízky dělat,ale jak vidno jste to nikdy nejedl,tak nekažte chuť druhým,dnes kdy jsou prasátka chovaný spíše na maso,tak ty řízečky budou mňamka,ale to vy zřejmě neoceníte,ale prosím vyjadřujte se o jídle s pokorou i když vám by to nechutnalo,ale co víte,když jste to nikdy neochutnal.;-)

Jarka

25. 5. 2017 08:01

Já používám bůček do holanských řízků, tak proč ne? Mě by to určitě chutnalo. Na rozdíl od mého manžela, který nesnese nikde kousek mastného. Je z Brně, já z vesnice. Tvrdím, že se neumí najíst. Neví, co je dobrého. Neumí pořádně obrat ani kuře. Někdy, až budu dělat řízky a budu mít doma kousek bůčku, tak to ráda vyzkouším. Říká se, a to platí nejen o mase ale i o zelenině (kytičkách) apod., že obalit se dá téměř všechno. Chce to jen být trošku kreativní a nebát se nové věci vyzkoušet. Být trošku přístupný. Díky za recept.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obrácené řízky podle trošky kavkazský řízek jak dělat řízky mario krticka rízky z bůčku nakládané smažené řízky kavkazské řízky řízek z bůčku bůčkový řízek koření na řízky vepřové platky smazene nakládané vepřové řízky druh libového vepřového na řízky recept na kavkazsky řízek řízky z krkovice bučkove řizky karel krtička pečený guláš podle sapíka nakládaný bůček podle sapika koření adžika recepty

Suroviny: bůček vepřový, mouka, vejce, strouhanka, koření adžika, koření grilovací

TopRecepty.cz

Řízky podle pana Krtičky z Broumova

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OLWQ