Řízky podle pana Krtičky z Broumova

Vepřové maso Doba přípravy: 20 minut 45 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 20 minut 45 názorů

Suroviny Kolik chcete

libový bůček
mouka
vejce
strouhanka
adžika
grilovací koření dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Plátky z libového bůčku naklepeme, osolíme, okořeníme - já používám koření Adžika.

  2. Obalíme v trojobalu a usmažíme. Smažíme, až je řízek měkký.
    Vyzkoušejte, je to levné a zároveň dobré, ta chuť Vás překvapí.

Poznámka od kuchařky

Libový bůček (nejlepší je, jak se říká ta špička, ale opravdu vyřízněte jen libové maso) Ostatní si upečte třeba další den k obědu.

Komentáře k receptu Řízky podle pana Krtičky z Broumova

  • jan.alois jan.alois

    V době hlubokého socialismu to je konec sedmdesátých let. Jsme toto vařily v restauraci pod názvem sedlácký řízek jen místo gril.koření se potíral česnekem.

    Odpovědět

  • Focus2002 Focus2002

    A když já mám hlad, tak mám nejradši oblíbenej je můj řízek!

    Odpovědět

  • Lenunka Lenunka (moderátorka)

    magdalenka: nic:-)

    IMREE: receptů na domácí kváskový chléb je tu hromada, možná by pomohlo při jeho hledání nezadávat do vyhledávače slovo řízky:-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka (moderátorka)

    IMREE: co ma pecenie chleba spolocne s tymto receptom?

    Odpovědět

  • IMREE IMREE

    Kdopak neumi usmazit rizky a jeste z takoveho masa?
    To jsem smazil jak mne bylo 10 let.
    No jo, kazdy ma rad neco jinyho,je to jako salat ve kterem je mnoho zeleniny ruznych druhu.
    Takze i my lide kazdy z nas ma rad neco jineho,ale proc takove jednoduchosti zverejnovat?
    Je hodne daleko lepsich receptu,ktere by lide radi vedeli.
    Treba napriklad peceni domaciho kvaskoveho chleba.
    Takovy chleba ze zemleteho cerstveho zrni a zakvasku,ktery je velmi zdravy pro travici ustroji, chutny,nevysycha a hlavne neplsesnivi.
    To uz je jiny Level,jako obalovat rizky.;-):-*

    Odpovědět

  • hosta hosta

    pavelk: Jo, bývá tu moderátor, a dost často - ale pravda nekontroluje zpětně komentáře z června 2017. Pokud na takový někdo narazí, není snad takový problém na to upozornit - a možná ne tak arogantně. Moderátoři jsou dobrovolníci, nejsou to zaměstnanci a úpravou receptů stráví hodně svého volného nehonorovaného času, takže občas nějaký komentář nepostřehnou. Tady ty komentáře mažu;-)

    Odpovědět

  • pavelk pavelk

    Tady není moderátor, který by umravnil některé anonymy a mazal jejich vulgární příspěvky?

    Odpovědět

  • Jijan Jijan

    hepinka: Vás bych chtěl mít doma. To bych se asi moc nenajedl :-// Za prvé nevím,co je na řízku královského a za druhé,řízek se dá udělat prakticky z každého masa a ze všech je dobrý.

    Odpovědět

  • Nana Nana(neregistrovaná)

    Milan:

    magnolialilie: A to Je opravdu vše?Nedáváte ani vejce?Ráda bych vyzkoušela,ale pokud jste na něco zapomněla,tak sem s tím.Díky :-)

    Odpovědět

  • Otek Otek(neregistrovaný)

    Bůčkové řízky jsme brávali na výlety. Proto že byli mastné tak se dali jíst na studeno s chlebem.

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    DRAHUŠE: Adžiku mají v Tescu - od firmy Avocádo (červený obal) - asi 17 Kč. Doporučuji :-)

    Odpovědět

  • DRAHUŠE DRAHUŠE(neregistrovaný)

    RECEPT ŘÍZKY Z BŮČKU MŮŽE BÝT MOC DOBRÝ,JENOM DÁ SE JEŠTĚ NĚKDE KOUPIT ADŽIKA? JÁ JSEM SI JI DŘÍVE VOZILA DOMA UDĚLANOU Z ABCHÁZIE,JE TO VYNIKAJÍCÍ PŘÍRODNÍ KOŘENÍ Z KAVKAZSKÝCH BYLINEK. :-K

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Jindra: Jindro,no hezké je to od vás,ale zase nešlo by to sdělit jinou formou,než používat vulgarismus?????:-(

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Milan: nikdo Vás nenutí takové řízky dělat,ale jak vidno jste to nikdy nejedl,tak nekažte chuť druhým,dnes kdy jsou prasátka chovaný spíše na maso,tak ty řízečky budou mňamka,ale to vy zřejmě neoceníte,ale prosím vyjadřujte se o jídle s pokorou i když vám by to nechutnalo,ale co víte,když jste to nikdy neochutnal.;-)

    Odpovědět

  • Jarka Jarka(neregistrovaná)

    Já používám bůček do holanských řízků, tak proč ne? Mě by to určitě chutnalo. Na rozdíl od mého manžela, který nesnese nikde kousek mastného. Je z Brně, já z vesnice. Tvrdím, že se neumí najíst. Neví, co je dobrého. Neumí pořádně obrat ani kuře. Někdy, až budu dělat řízky a budu mít doma kousek bůčku, tak to ráda vyzkouším. Říká se, a to platí nejen o mase ale i o zelenině (kytičkách) apod., že obalit se dá téměř všechno. Chce to jen být trošku kreativní a nebát se nové věci vyzkoušet. Být trošku přístupný. Díky za recept.

    Odpovědět

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: obrácené řízky podle trošky kavkazský řízek jak dělat řízky mario krticka rízky z bůčku nakládané smažené řízky kavkazské řízky řízek z bůčku bůčkový řízek koření na řízky vepřové platky smazene nakládané vepřové řízky druh libového vepřového na řízky recept na kavkazsky řízek řízky z krkovice bučkove řizky karel krtička pečený guláš podle sapíka nakládaný bůček podle sapika koření adžika recepty