Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Jakaz

Nevím, jestli si někdo všimnul, že v receptu je na drobenku napsaný cukr písek a ve videu je použitý i napsaný cukr moučka. Mně osobně to nevadí, na drobenku používám moučkový cukr.

600 g sádla si v bramborové polévce nedokážu představit, asi překlep, řekla bych, že patří 60 g sádla na osmažení cibulky a 600 g krupek, které během vaření ještě zvětší objem, je taky hodně. Možná to je recept pro závodní jídelnu do velkého hrnce

Vaše recepty se mi líbí a dost jsem jich už vyzkoušela a zařadila do mojí kuchařky, kde mám vyzkoušené a oblíbené recepty. Obdivuji Vás, vůbec jsem netušila nějaký zdravotní problém. Ve svém věku různé zdravotní problémy taky mám a taková houževnatost, jakou máte, se hned tak nevidí. Mnoho lidí naříká a stěžuje si a proti Vám je jejich problém zanedbatelný. Přeji Vám, aby se zdraví aspoň nezhoršovalo, když už se nemůže zlepšit. A díky za skvělé recepty.

Podobný dělám dost často, v zimě většinou ze zavařených broskví. Usnadňuji si to tím, že koláč nepeču, použiji 200g sušenek, 100g másla a 2 lžíce rumu; podrcené sušenky smíchám s rozpuštěným máslem a rumem a nechám 10 minut zapéct, líp to drží než neupečené. Želatinový ztužovač za studena je výborný, taky ho používám. Většinou dělám jen ovoce smíchané buď s jogurtem a zakysanou smetanou nebo dávám na odlehčení tvaroh a vyšlehanou šlehačku, urovnám a povrch posypu buď strouhanou čokoládou nebo kakaem. Dávám bod, koláč vypadá slavnostně a určitě výborně chutná.:yes:<3

Taky jsem si říkala, že to někdo popletl, co dělá kabelka mezi jídlem.:-K

Děkuji za recept, taky by mně zajímal ten pomocník na 14 šátečků najednou, mám jen na 1 šáteček:-?:-))

Určitě bude polévka dobrá, ale zapomnělas na tu slaninu, nikde jsem ji v receptu nenašla:-):-?