Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 931 kJ / 2 613 kcal
Bílkoviny86,20 g
Tuky104,59 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 802 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy325,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jakaz

17. 11. 2020 11:18

Podobný dělám dost často, v zimě většinou ze zavařených broskví. Usnadňuji si to tím, že koláč nepeču, použiji 200g sušenek, 100g másla a 2 lžíce rumu; podrcené sušenky smíchám s rozpuštěným máslem a rumem a nechám 10 minut zapéct, líp to drží než neupečené. Želatinový ztužovač za studena je výborný, taky ho používám. Většinou dělám jen ovoce smíchané buď s jogurtem a zakysanou smetanou nebo dávám na odlehčení tvaroh a vyšlehanou šlehačku, urovnám a povrch posypu buď strouhanou čokoládou nebo kakaem. Dávám bod, koláč vypadá slavnostně a určitě výborně chutná.:yes:<3

RubyRom

14. 1. 2018 15:54

Toto vypadá opravdu božsky, hned bych ochutnala ! :yes::yes::-!:-!

plotna

17. 7. 2016 13:29

hosta: OK;-)

hosta

16. 7. 2016 23:31

Jitus: Pleteš to dohromady - na piškot první vrstva vyšleháš ztužovač Oetker za studena s trochou vody, přidáš zakysanku, ušlehanou smetanu a jahody, natřeš a až ztuhne v lednici dáš další vrstvu - pudink uvařený ve šťávě:-)

Jitus

16. 7. 2016 22:55

muzete mi poradit? nechapu ten konec :-)
jako ze svarim zelatinu a stavu a do toho prisypu ten prasek pudinku a nebo pudink uvarim zvlast podle receptu a pak smicham s tou stavou a zelatinou? moc dekuji za radu

slunickovin

22. 10. 2012 07:40

:-))vypadaji skvěle,dávám bodík:yes:

plotna

7. 10. 2012 17:10

Nejspíš.Asi nikdy nevařila puding :-D

rebeka

7. 10. 2012 17:07

plotna::-D:yes: jestlipak to nebude rukama, "Jano";-):-?

plotna

7. 10. 2012 17:00

Jana:
No jo:-S.To jsem ji tam asi domalovala když to nejde.:-D:-D:-D

Jana

7. 10. 2012 16:48

NEPLÁCEJTE KRAVINY TA VAŠE ŽELATINA NETUHNE ANI PO 3 HODINÁCH.DEJTE RADĚJI NORMÁLNÍ ŽELE NEŽ TENHLE NESMYSL...:-!

rebeka

10. 6. 2012 17:31

ty jsou krásné:-K:-K tento typ moučníků je zkrátka jedinečný:-p;-):yes::yes::-K:-)

plotna

12. 10. 2011 18:31

Děkuji.Hlavně že chutnají.Já jsem je dnes pekla čirou náhodou také.Zítra čekám návštěvu.Ale musela jsem si kousek uříznout.To prostě jinak nešlo.Jsou lehoučké jako pírko.Člověk by snědl půl plechu a ani by nevěděl jak.

Lenika

12. 10. 2011 12:53

Řezy jsou moc dobré, upekla jsem je k nedělní kávě a všem chutnaly.:-p Určitě posílám bod.;-)

plotna

26. 9. 2011 16:54

Sodovko.To máš pravdu.Z jogurtu jsem krém ještě nedělala, protože si tuto kombinaci nechávám na semifredy.Ale čerstvé jahůdky no teda.To by bylo.:-K

Sodovka

26. 9. 2011 16:24

Dělám různé krémy na podobné moučníky, ale tento ze zakysané smetany a šlehačky mám nejraději.:-p Nelepší je z čerstvých jahod. Rozmixované, čerstvé jahody dodají krému nejenom chuť, ale i nádhernou vůní. :yes: Někdy místo zakysané smetany dávám smetanový, jahodový jogurt. ;-) Posílám +10 a moučník vřele doporučuji vyzkoušet. :yes: :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahodove rezy smetanové řezy smetanový řez jahodove rezy se smetanou řezy s jahodami jahodovy rez jahodovo smetanové želé řezy jahodový řez se smetanou a želatinou jahodovo smetanový řez jahodové řezy se smetanou a želatinou jahodové řezy recepty jahodovosmetanové řezy smetanové řezy s jahodami ovocno smetanove rezy jahodovy rez se smetanou smetanový jahodový řez jahodovo smetanový koláč smetanová želatina řezy s jahodama smetanove zele

Suroviny: vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, smetana kysaná, šlehačka, ztužovač želatinový, cukr moučkový, jahody, pudink jahodový, cukr krystal,

TopRecepty.cz

Jahodovo smetanové řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zxmO