Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Jamesis

Hedwika: Diky za odpověď, jako začátečník v kuchyni ocením každé info na věci, které jsou mi záhadou :-p

Dobrý den, jak získám spařená rajčata ?? A co znamená 1PL uzené papriky? Děkuji :-)

I já, jako naprostý amatér v kuchyni, jsem dokázal tento recept připravit a dosyta se nažrat, protože to snad ani jinak pojmenovat nejde :-p skvělá práce, vážně ... a jakožto amatér mám pár výhrad, které z receptu nejsou úplně jasné:
- v bodě 9 je zaprášit zelí hrubou moukou, přitom v ingrediencích se píše na zelí hladká mouka. Jakou teda moukou to práším? :-D
- chybí mi tam upozornění, že si mám nějakou cibuli taky nechat na zelí (celou jsem ji použil do pekáče pod maso) :-(
- zelí ze sáčku (Znojmia) nebylo třeba krájet - ono se v sáčku prodává i zelí, které je nutno pokrájet ??
- sporák není dost velký na pekáč, respektive nevleze se na jeden hořák. Náhradní variantou bylo celý obsah přelít do menšího hrnce a dodělat to tam.
- chybí mi v bodech upozornění: "Teď, Jakube, začni vařit knedlík jinak ti to maso se zelím vychladne, než ho za 20 minut uvaříš!"
- celková příprava trvá téměř tři hodiny, je třeba s tím počítat (nahoře v rohu se píše přibližně dvě hodiny, ale to je málo) :-)

Tedy děkuji mockrát !!! Určitě doporučím a ještě mnohokrát uvařím ! :-) :-)