Pivní vrabci

Dooga Kuchař: Dooga

Doba přípravy: 2 hod 4 porce Vepřové maso 18 názorů

Suroviny

700 g plece
400 ml světlého piva
3 stroužky česneku
1 cibule
50 g sádla
sůl
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, potřeme česnekem, vložíme do mísy a zalijeme pivem. Necháme v chladničce odležet alespoň 1 hodinu.

  2. Potom maso vyjmeme, necháme okapat a opečeme v pekáčku na sádle. Přidáme pokrájenou cibuli, restujeme a zalijeme pivem z nálevu.

  3. Pečeme v troubě za občasného míchání do měkka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 217 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pivní vrabci

  • Dooga Dooga(autor receptu)

  • Straslipka Martin Straslipka Martin

    Náááádhera ... Co nejdříve uvařím... :yes::-p

    Odpovědět

  • marie marie(neregistrovaný)

    Dobrý den chtěla bych poprosit o recept na ty knedlíky vypadají úchvatně děkuji:yes:

    Odpovědět

  • janek53 janek53

  • thomassinno thomassinno

    Nooo, ten recept a fotky - prostě bombaaa :-)

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Andreo:-)díky:-8.My jsme zapíjeli nealkem(manžel jel služebáčkem do práce;-() a já pak šla okopávat zahradu,takže přijaté kalorie(mimochodem výborné kalorie;-)) byly vzápětí dvojnásobně spáleny:-))

    Odpovědět

  • dzungila dzungila

    Mirco - krásně barevné fotky! Tohle si dát k obědu, ještě zapít pivem, tak prospím celé odpoledne jako mimino!:-O;-)

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Dooga:-)Tak fotečky jsou tu a ještě jednou pochvala-teď už nejen za tu vůni,ale i za tu príma chuť:-p.Oba jsme si s manželem moc pošmákli a určitě u nás nevoněli naposledy;-).Díky za skvělý receptík;-) a šestá boďka přistává:-D

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    ten knedlík nemá chybu a masíčko na pivku je skvělé!!;-):yes:

    Odpovědět

  • Dooga Dooga(autor receptu)

    Mirco, budu rád, když ti budou nejen vonět, ale i chutnat. Foto samozřejmě přidej. Měj se hezky a dobrou chuť.;-)

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Dooga:-)tak už to peču a vařím;-).Voní mi tím celý byt a já už se na to neskutečně těším:-p:-p.Dělám taky z plece,jen podlévám tmavým pivkem a přidala jsem špetku pepře a trochu víc cibule a hlavně česneku;-).Jestli smím tak dodám i fotečku:-)

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Tak na zítra mám nachystanou vepřovou plec a už vím, že ji udělám podle tohoto receptu:-) Dík za tip a dávám bodík:yes:

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    :-)Tak a jdu si lehnout!Že já zvědavá sem takhle v noci lezu:-S.Moje chuťové buňky už jsou vyšponované na maximum a teď najdu takovouhle úžasnou mňamku:-O:-p:-p.Tak do tohohle jdu na 100%:-!jen zkusím smíchat plecko s krkovičkou bo bůčkem a podlívat řezaným či tmavým;-).Jak já se na to těším;-),no a samozřejmě že k tomu vyzkouším i ten prímovní knedlíček:-p.No a pádím jinak mi mé hlasité kručení v břiše probudí rodinku;-):-D:-D

    Odpovědět

  • Dooga Dooga(autor receptu)

    Jo, je to ten žemlový knedlík

    Odpovědět

  • suzanna suzanna

    Aha, stacilo kouknout o recept vys:-8:-D

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: vepřoví vrabci veprove vrabci vepřový vrabci vrabci recept recept pečení vrabci vrabec na pivu pečení vrabci vrabci z vepřového masa pivní vrabec vepřové vrabce vepřový vrabec recept vrabci recepty na -moravsky vrabec vrabci veprovy vrabec maso vepřová plec na pivu vrabci ti i ja recepty vrabci jak varim moravske vrabce vrabci z plece

Zapomněl/a jsem heslo