petra: Kašli na ně, dala jsi otázku proč masox a místo, aby autorka odpověděla ve stylu "mě se chuť samotného vývaru zdá nevyrázná, tak pro zlepšení chuti dávám masox" odpověděla jak nanynka co sežrala všechnu moudrost ve stylu "co se ptáš blbko, jááá ho tam prostě dávááám a když nechááápeš proooč jsi blbka nedovoluj se ptáááát jinak tě seřvui na dvě doby"
Jano, proc sem dáváte vlastně návod? Někdo se zeptá a vy ho seřveta jako hlupáka, tak se rovnou vykašlete dávat návody, když nechcete poradit, ale jenom řvát na ostatní co si dovolujou ptát se...
Karolína: Není to pravda, je to podle uzemí, moje babička i prababička dělali podle svých slov fazulačku i z jiných jak bílých. Takže zkušenost z jedné oblasti neaplikujte na celé území...:no
rajka: Chyba je v receptu, ten kdo ho psal mel dodat, že kroupy se tam dávají vařené. Mamka ze slovenska dělá to samé (jenom vajíčko tam nedává). Takže nechybovala jste, jenopm jste to udělal podle špatně napsaného receptu.
cathleen: Ale to jste pak nedělala babu, protože ty kroupy se tam musí dát už vařené. Já mám takto v mrazáku "předvařené" kroupy a pak jenom rozmrazím a smíchám a dám do trouby.
Jano, proc sem dáváte vlastně návod? Někdo se zeptá a vy ho seřveta jako hlupáka, tak se rovnou vykašlete dávat návody, když nechcete poradit, ale jenom řvát na ostatní co si dovolujou ptát se...
cathleen: Ale to jste pak nedělala babu, protože ty kroupy se tam musí dát už vařené. Já mám takto v mrazáku "předvařené" kroupy a pak jenom rozmrazím a smíchám a dám do trouby.