Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová baba

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

18. 11. 2010 21:18

Suroviny

Porce: veľa

Nutriční hodnoty

Energie33 954 kJ / 8 115 kcal
Bílkoviny336,54 g
Tuky376,79 g
Vláknina107,40 g
Cholesterol 1,72 g
Sodík 9,23 g
Sůl20,93 g
Sacharidy797,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Príprava trvá s pečením dosť dlho, ale je to strašná dobrota.

Foto nemám, ale pokúsm sa pri najbližšej príležitosti vložiť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Krysak

6. 6. 2016 15:34

rajka: Chyba je v receptu, ten kdo ho psal mel dodat, že kroupy se tam dávají vařené. Mamka ze slovenska dělá to samé (jenom vajíčko tam nedává). Takže nechybovala jste, jenopm jste to udělal podle špatně napsaného receptu.

cathleen: Ale to jste pak nedělala babu, protože ty kroupy se tam musí dát už vařené. Já mám takto v mrazáku "předvařené" kroupy a pak jenom rozmrazím a smíchám a dám do trouby.

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 11. 2015 12:12

rajka: dívám se, že jsem přidávala fotku...recept jsem určitě realizovala podle postupu, v opačném případě bych to napsala do komentáře. Opravdu si už přesně nevzpomenu, jak to bylo, ale jestli jsem měla krupky - jsou drobounké, ty oproti kroupám změknout mohly dobře.:-/

rajka

14. 11. 2015 11:21

dneska jsem dala péct přesně podle receptu a už po 1,5 hodině pečení je jasné, že kroupy takhle opravdu nezměknou, jsou pořád jak broky - nejspíš to budu moct celé spláchnout; sice mě napadlo, že to není možné, aby se kroupy upekly, ale uvěřila jsem , když to tu píšete... můžu jít vařit znova - a nemám z čeho. Jestli do toho normálně dáváte pohanku, která se vaří 1 minutu, tak to asi jde, ale kroupy se vaří hodinu, jsem opravdu hlupáček že jsem na takovou pitomost nalítla

Korona

6. 1. 2011 18:52

Nikolka, koreniny sú písané v surovinách - ml.čierne korenie, kmín, majoránka, cesnak :-p

Nikolka

6. 1. 2011 10:38

prosím, chci se zeptat jaké koření tam dáváte, děkuji.

Jenny

28. 11. 2010 20:19

:yes:+:yes:vypadá to hezky...

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 11. 2010 08:10

:-)Ano, dala jsem menší krupky a bylo to opravdu výborné. Uzené jsem nakrájela na špalíčky, které jsem do formy uložila podélně - na řezu pak dělají krásné hranaté "knoflíky":-p
Voňavé a moc "jedlé":yes::yes: (Doufám, že brzo přidáš nějakou další dobrotu, když se u vás tak často dělají;-) )

Korona

26. 11. 2010 00:30

magdalenka, ja som z Púchova - stredné Slovensko, tu sa robia také dobroty:-p

magdalenka magdalenka

26. 11. 2010 00:24

Korona, vďaka za nádherný recept! Cat pridala krásne foto, lákavé...:yes:
Napíšeš, odkiaľ, z ktorých končín recept pochádza, prosím?

Korona

26. 11. 2010 00:19

cathleen, to som rada, že vám chutilo, dávala si krúpy, že? Tam môže ísť aj ryža, ked´ nemám pohanku alebo krúpy. Som rada, že si dala aj foto, lebo neviem kedy ju budem robiť ja.:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 11. 2010 20:51

FANTASTICKÁ bašta!:-p:yes:Bodík jsem dala už dřív, přidávám fotku a - myslím, že uhodnete, v čem jsem bábu pekla;-) :-D

Petraska

19. 11. 2010 15:25

Tak tohle určitě vyzkouším,vypadá to velice zajímavě a chutně.Dávám bod za inspiraci a skvělý nápad :yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 11. 2010 13:42

:-Kděkuju!

Korona

19. 11. 2010 13:40

cathleen, ano mäsko treba pozatláčať do zemiakovej zmesi, aby bolo úplne zakryté.:-p

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 11. 2010 12:52

:-ptaky se mi moc líbí a ráda bych vyzkoušela. To masko je celé schované pod směsí brambor a toho ostatního? Rozumím dobře? Zatím si recept ukládám a dávám i bodík - tahle jídla opravdu milujeme:yes::yes::yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborová baba zemiaková baba baba recept recept baba bramborova baba recept baba recept na babu bramborova.baba z čeho jsou kroupy slovenské jídlo baba slovenská bába bába z brambor slovenská bramborová baba baba jídlo recept na zemiakovú babu jídlo bába slovenské bramborové jídla baba-recept recepty baba bába bramborová

Suroviny: brambory, sádlo, cibule, kroupy, vejce, mouka hrubá, mléko, maso uzené, sůl, pepř mletý, kmín celý, majoránka, česnek

TopRecepty.cz

Bramborová baba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N0Pp