KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
Sýrové placičky potěší k svačině i k obědu. Zvládne je každý a díky pár detailům budou voňavé a plné chuti
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
27 skvělých tipů, čím při vaření nahradit drahá vajíčka: Pomůžou brambory, ovesné vločky, pudink i pivo
Vepřová roláda s pestrou náplní, dušená v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 60 min
je to určitě dobré, ale kde je boscaiola?
Boscaiola jsou speciálně připravené houby.
Pokud by jste chtěla vědět jak se připravují tak mě napište.
A cibule s česnekem se nechá jen zapěnit tak asi 1min.
Pak bude mít pokrm zcela jinou chuť.