Vanilková nebo ovocná zmrzlina

kklarik Kuchař:

Ostatní 2 názory

21

Suroviny

80 g vanilkového cukru
1/4 l smetany
3 žloutky
moučkový cukr
rozmixované ovoce (místo vanilkového cukru)
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Žloutky s cukrem utřeme, přidáme našlehanou smetanu (ovoce), promícháme a dáme mrazit do misky.

Poznámka

Dobrou chuť!!!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vanilková nebo ovocná zmrzlina

  • Astheart Astheart(neregistrovaný)

    Tady i v podobných receptech se používají čerstvá vejce. Já bych to určitě neriskovala. Ono totiž není problém tu směs "uvařit" - těsně pod bodem varu, aby se nesrazila vejce, nejlépe nad párou a míchat), pak vychladit a nakonec zmrazit.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Tak jsem to riskla, i když mi muž rozmlouval čerstvá vejce ale myslím, že se nic neděje,sice mám sušená vejce, ale sem se podle mě nehodí.Uvidíme po zmražení, zatím to v teplém stavu má dobrou chuť- Jo dala jsem pár kapek tekutého diasladidla. :-p

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo