Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Lenee

Díky moc za skvělý recept! Momentálně dělám dalamánky denně, případně obden a i druhý den jsou super. Trochu jsem experimentoval s moukami a skončila jsem na poměru 1 hrnek Žitné mouky, 1 hrnek celozrnné hladké špaldové a 1 hrnek hladké mouky. Asi mi trochu méně peče trouba, takže peču na horkovzduch na 230°.Mam tak doma podstatně zdravější pečivo než koupím v obchodě a ani odpůrce celozrnného pečiva nic nepoznal. Moc děkuji! Fotku jsme přidala :yes:

Díky moc za recept. Právě jsem dopekla, dle tipů zde jsem první vrstvu dala tvaroh s rumem a cukrem, na něj jablíčka s rozinkami, skořicí, cukrem a jedním pudinkem. Horní těsto jsem ještě potrela vajíčkem a posypala ořechy. Buchta je skvělá, těsto moc dobré, ráda udělám příště znovu, klidně i původní verzi, určitě bude taky perfektní . :)