Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Lplosinar

stojí to za to zkusit už jenom na tom obrázku to dělá chutě, Vinné si také děláme sami, tak změníme složení :yes::-K a dávám bodíky

Jenom pro zajímavost kdy se použije česnek?

Recept: Muflon
S tím bych se opravdu nebál jít do nějaké cukrářské soutěže. Můj první dojem byl taktéž že se jedná o opravdovou hlavu gratuluji, a dávám za +1 a :yes: nahoru. Můj obdiv.

Já bych se tomu vůbec nebránil, kdo chce ať zkusí, Chutě má každý jiný. A co se týče tzv. bujonu čili dochucovadla to bylo před lety úplně něco jiného než nyní. Co vím tak moje babička ( recept se dědil) dělala bujon sama doma. Vyvařila morkové kosti pak je rozdrtila a morek použila do základu, přidala sůl,pepř,dle uvážení česnek,petržel a pažitku, přidala trochu jíšky nechala povařit a zhoustnou a pak přidávala dle potřeby kamkoli chtěla. V dnešní době bohužel každý mákne po kostce.:yes:

Znám to s nivou kečupem a cibulí,Tohle vypadá daleko lépe. Jak mile bude příležitost tak to na někom vyzkouším. Palec nahoru.:yes:

Naposledy jste si prohlédli