Peter:
Ja hej; slovenčina sa mi dokonca veĺmi páči; nie len preto, že som v něj vyštudovala takmer celů VŠ; aj kamarátku mam zo Slovenska... Veď sme stále "bratia", nie...:)
DlabemeZdrave:
zase souhlas - ať stránky slouží, čemu mají! Kdo se nechce "hádat přes sítě", ví, VO CO GO, klidně mu na vyžádání pošlu mailem pár mých osvědčených... Dyk dle za/star/al/ého rčení - je mi 60, v Rusku jsem byla...:) A k tomu ještě pracovala jako "poradenská"; tak na rady "mám patent":)
DlabemeZdrave:
SOUHLAS; taky kapustu mívám krásně zbarvenou, a si myslela totéž, co Vy:) Jen raděj, jako nová, už na nic nereaguju, když zde, koukám, dost lidí "sočí" proti druhým, čekaj na jakoukoliv chybu/"příležitost"... Hezky mi TO dnes vysvětlila Bibinka u mé novinky:)PA/C MA/C(ompany)
Bibinka:
AHA, tak už je mi jasná ta "smršŤ" šťouravých reakcí! Dokonce jsem si říkala, že "sem UŽ NIKDY"... Nakonec ale dnes, po dobré večířce, si řekla, že zkusím ještě jednou "hodit háček", a se uvidí... Nechtěla dobré lidi o tak úžasnou jednoduchost ošidit:)
Alexiss:
JJ, díky "za pomoc". Netušila jsem, že lidi nepřemýšlí, a si leccos neodvodí; i chtějí vše naprosto přesně - hodnoty, množství, stupně; i kde netřeba... Co kdo ví, pro kolik lidí kdo bude dělat, jak ne/zkušený je... Osobně nesnáším přesné návody, a vše si vždy stejně "uzpůsobím/dotvořím" podle svého, surovin, chuti... Jde spíš pro inspiraci?!? Tak jen s odvahou, a chutí do toho:)
tejaja: ty papriky? - do kroužků paprik položených na rozpálenou pánev (na dno vložit plátek česneku není podmínkou) vlejme rozšlehané vajíčko - pokud to už houtsne, vypneme, a necháme přikryté dojít; příp. navrch také položíme "roztopit" čtvereček sýra...
Dobrou chuť:)
- dyk v poznámce píšu, že aktuálně nemám "vedení"/kabel
- dávám klidně vše do pánve, ať se chutě dobře "spojí"
Ja hej; slovenčina sa mi dokonca veĺmi páči; nie len preto, že som v něj vyštudovala takmer celů VŠ; aj kamarátku mam zo Slovenska... Veď sme stále "bratia", nie...:)
zase souhlas - ať stránky slouží, čemu mají! Kdo se nechce "hádat přes sítě", ví, VO CO GO, klidně mu na vyžádání pošlu mailem pár mých osvědčených... Dyk dle za/star/al/ého rčení - je mi 60, v Rusku jsem byla...:) A k tomu ještě pracovala jako "poradenská"; tak na rady "mám patent":)
SOUHLAS; taky kapustu mívám krásně zbarvenou, a si myslela totéž, co Vy:) Jen raděj, jako nová, už na nic nereaguju, když zde, koukám, dost lidí "sočí" proti druhým, čekaj na jakoukoliv chybu/"příležitost"... Hezky mi TO dnes vysvětlila Bibinka u mé novinky:)PA/C MA/C(ompany)
AHA, tak už je mi jasná ta "smršŤ" šťouravých reakcí! Dokonce jsem si říkala, že "sem UŽ NIKDY"... Nakonec ale dnes, po dobré večířce, si řekla, že zkusím ještě jednou "hodit háček", a se uvidí... Nechtěla dobré lidi o tak úžasnou jednoduchost ošidit:)
JJ, díky "za pomoc". Netušila jsem, že lidi nepřemýšlí, a si leccos neodvodí; i chtějí vše naprosto přesně - hodnoty, množství, stupně; i kde netřeba... Co kdo ví, pro kolik lidí kdo bude dělat, jak ne/zkušený je... Osobně nesnáším přesné návody, a vše si vždy stejně "uzpůsobím/dotvořím" podle svého, surovin, chuti... Jde spíš pro inspiraci?!? Tak jen s odvahou, a chutí do toho:)
Dobrou chuť:)