Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená kapusta

Kapusta obsahuje celou řadu vitamínů a navíc pořádně zasytí. V podzimním a zimním období jistě přijde vhod a je připravená během chvilky. Dochutíme jen solí a pepřem, kdo má rád maso, může přidat. Velmi chutný a rychlý oběd.

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

26. 1. 2013 19:36

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie215 kJ / 51 kcal
Bílkoviny1,47 g
Tuky0,25 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro „masožravé“ můžeme „ovonět“ libovolným množstvím ne/libové slaniny, nepodáváme-li jako přílohu přímo k uzenému masu s houskovým knedlíkem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

11. 3. 2022 13:51

Na cibulku jsem přidala jen slaninu a nakonec trochu česneku. Jednoduchá o dobrá. Přidávám foto.:-)

jff

30. 7. 2017 15:53

absolutně přesný a správný recept

Marcela Vesela

7. 2. 2013 22:22

DlabemeZdrave:
zase souhlas - ať stránky slouží, čemu mají! Kdo se nechce "hádat přes sítě", ví, VO CO GO, klidně mu na vyžádání pošlu mailem pár mých osvědčených... Dyk dle za/star/al/ého rčení - je mi 60, v Rusku jsem byla...:) A k tomu ještě pracovala jako "poradenská"; tak na rady "mám patent":)

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

7. 2. 2013 21:27

Marcela Vesela: ja tu jsem take kratce a ze zacatku jsem si dost ,,uzila" prave kvuli soutezi, ale ignoruji to, zapomnela jsem to a soustredim se jen na to, o cem tyto stranky maji byt - jidlo a vareni. Autorka fotografie je asi nema zkusenosti s kapustou nebo nevi jak na to, to se stava, proto jsem ji jen chtela poradit. Mne je 24 takze se take teprve vse ucim a sbiram zkusenosti :-8

Marcela Vesela

7. 2. 2013 20:45

DlabemeZdrave:
SOUHLAS; taky kapustu mívám krásně zbarvenou, a si myslela totéž, co Vy:) Jen raděj, jako nová, už na nic nereaguju, když zde, koukám, dost lidí "sočí" proti druhým, čekaj na jakoukoliv chybu/"příležitost"... Hezky mi TO dnes vysvětlila Bibinka u mé novinky:)PA/C MA/C(ompany)

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

7. 2. 2013 20:38

jabl.ko: Mohu se zeptat, jak dlouho jste tu chudinku kapustu dusila doměkka? Jen že je taková tmavá a ležérní, já tomu říkám mrtvá. Nedivím se, že v této zemi lidi kapustu moc nemusí, když jí 99% lidí takhle zničí. Hlavně to nějaká rejpavá duše nezapomeňte vzít jako útok a spustit smršť nadávek, urážek a dohadů :-D
Jani, zkuste kapustu podusit max 10min (žádný tlakový hrnec) a uvidíte, jak si pochutnáte nejen vy, ale i vaše oči ;-)

Dovolím si ukázat, jak vypadá kapusta po šetrném zacházení
http://www.toprecepty.cz/recept/32028-bramborove-k...
http://www.toprecepty.cz/recept/32101-conchiglie-s...

jabl.ko

6. 2. 2013 16:55

Dovolila jsem si přidat foto ;-)
Kapustu jsem dělala na cibuli a na špeku, k tomu je opečená klobása :-p:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dušená kapusta kapusta recept kapusta dušená dušená kapusta jako příloha dušená kapusta recept kapusta recepty kapusta dušená kapusta-recept kapusta jako příloha dusena kapusta recepty recept kapusta recept na kapustu dušená kapusta na slanině recept dušená kapusta jak se vaří kapusta dušená kapusta se slaninou jak dlouho vařit kapustu recepty dušená kapusta dušená kapusta s uzeninou recept na dusenou kapustu

Suroviny: cibule, kapusta, sůl, pepř, mouka hladká, maso

TopRecepty.cz

Dušená kapusta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/50A8