Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Uzená žebra pomalu pečená

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (10 min příprava + 140 min tepelná úprava)

4. 7. 2015 09:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 538 kJ / 1 324 kcal
Bílkoviny50,97 g
Tuky122,10 g
Vláknina2,12 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy4,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

29. 7. 2020 17:55

mika59: Já bych se o té slanosti ani nezmiňovala, to byla čistě moje chyba, ale třeba to bude sloužit jako drobná rada pro další zájemce, protože recept je to moc dobrý! :-D:-K :yes:

mika59 mika59

29. 7. 2020 17:51

MamlajdaD: Jsem ráda za vyzkoušení. :-K Je pravda, že pokaždé jsou jinak slaná, taky záleží na výrobci..;-)

MamlajdaD MamlajdaD

29. 7. 2020 16:49

Upekla jsem přesně podle receptu včera večer a bylo to dobré, jen trochu víc slané. Dnes za studena už se ta slanost ztratila (to je dost známá věc, že za studena nám jídlo nechtná tak slaně ;-)) a bylo to výborné. Jen si příště musím dát pozor na to, jak moc jsou koupená žebírka slaná. ;-):-8 Skvělý recept, děkuji! :yes: Fotku nepřidávám, nejsem dobrý fotograf, ;-( a navíc fotit večer není dobrý nápad. Dneska bych mohla fotit leda obrané kosti! :-D:-D Zdravím! :-K:-K:-K

RubyRom RubyRom

10. 7. 2019 13:53

Uzená žebra mám strašně ráda, skvělý recept! :yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2017 18:03

mika59: <3:-p

mika59 mika59

15. 11. 2017 15:41

Jana Dorazinová-Remková: Jani děkuji .;-)...krásná fotka..:-K;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2017 14:08

Tak přiznám se, že já jsem dala asi 8 stroužků česneku. Udělala jsem si marinádu z těch česneků a koření česneková krkovička, přidala jsem trochu sladké papriky, celý kmín a 1 lžíci oleje. Dělala jsem je v pomalém hrnci cca 5 hodin a lepší jsem nikdy snad nejedla. Tohle jsou kosti z kotlet, ale masa na nich bylo fakt hodně :-).. Přidávám foto, neva?? :-D

Pepa

4. 4. 2017 23:22

Recept luxusní.
P.S.: žebra za 94Kč/kg?? u nás za 22Kč/kg:-p

mika59 mika59

8. 2. 2017 20:03

houba: Děkuji..;-):-K:-K

houba houba

8. 2. 2017 20:02

Potřebovala jsem jen upect žebra, hledala jsem lehce po netu a našla tvuj recept. Tak jak jsem si predstavovala. Jen jednoduše. Papriku jsem vynechala, ale pekla jak pises, 2x podlila, pekla pomalu, jak je i mym zvykem. Posypala jsem cerstvou perilou a bylo to vynikajici. Super jednoduchý recept, díky!

Bohumil Kříž

24. 2. 2016 13:46

mazik :V Oticích u Opavy v řeznictví Lukáše Gebauera mají uzená vepřová žebra za 94 Kč/kg skutečně excelentní.

mika59 mika59

8. 7. 2015 21:14

mazik : U nás v OSTRAVĚ :-K

mazik

8. 7. 2015 07:06

no ja bych byl zvedavy kde se da koupit také zebirka ved obhode co prodavaji jsou jen kosti bez kouskem masa

Dana61

7. 7. 2015 10:48

prostě pohled pro Boha:yes::-D

pipre pipre

4. 7. 2015 13:44

:yes::yes::yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená uzená žebra pečené uzené žebra uzená žebra uzená žebra recept uzená žebra v troubě pečená uzená vepřová žebra pomalu pečená vepřová žebra pečená zebra úzene zebra pečená uzená žebra na medu uzené žebra pečené recept uzená žebra pečená recept uzená žebra pečená uzena žebra na medu pečená uzená žebra recept pečená žebra v troubě uzené žebra recepty pečené uzené žebro pečene zebra uzena zebra recepty

Suroviny: žebra, olej, paprika sušená sladká, česnek, pepř

TopRecepty.cz

Uzená žebra pomalu pečená

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EByW