ještě chci napsat něco k pečení vánočního cukroví, protože se nám svátky kvapem blíží, ale nevím zřejmě to nepatří do těchto komentářů. Letos se chystám péct já protože mám dovolenou už od poloviny prosince a docela se na čas ztrávený v kuchyni těším
Budu dělat 6 druhů pečeného a 1 druh nepečeného cukroví. V jednom sešítku receptů mojí maminy jsem našel pár zajímavostí, které se chystám vyzkoušet, takže vedle klasiky jako jsou vanilkové rohlíčky, linecké a kokosové pracny budu dělat ještě marokánkové hrudky, sněhové pusinky, kokosové kuličky s praženou mandlí a mandlové dortíčky tak mi držte palce
AntoninZ:to je dobrá otázka...., moje babička to vše šlehala metličkou, takže podle mojí babičky jsou jen ty ingredience. tyčový mixér používám já vlastně z pohodlnosti a taky trochu z nedostatku času
jo ještě jsem nepoděkoval za přivítání na těchto stránkách takže děkuji teď. moc rád vařím většinou se držím už osvědčených receptů, ale někdy mám chuť improvizovat, tedy když je na to čas. Jsem řidič MKD takže toho času moc není, ale snažím se využít každé příležitosti abych mé manželce, synovi i sobě něco dobrého uvařil
Eliza: dobrý den chci jen reagovat na vaši odpověď ve smyslu že klobása praskne....., kdyby jste si recept pořádně přečetla tak klobása je nakrájená na kolečka a je oloupaná takže nechápu co by na ní mělo prasknout
Budu dělat 6 druhů pečeného a 1 druh nepečeného cukroví. V jednom sešítku receptů mojí maminy jsem našel pár zajímavostí, které se chystám vyzkoušet, takže vedle klasiky jako jsou vanilkové rohlíčky, linecké a kokosové pracny budu dělat ještě marokánkové hrudky, sněhové pusinky, kokosové kuličky s praženou mandlí a mandlové dortíčky tak mi držte palce