Směs alá špíz
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 486 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,44 g |
Tuky | 18,78 g |
Vláknina | 20,38 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 7,24 g |
Sůl | 17,91 g |
Sacharidy | 43,62 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2011 11:42
další krásný obrázek, díky němuž láká recept k vyzkoušení
bravo,holky(kluci) a hodně štěstí
bravo,holky(kluci) a hodně štěstí
24. 11. 2011 11:26
Martine, moc jsme si pochutnali, neměla jsem ananas, ale i bez něho to bylo moc dobré a dala jsem jen lžičku Podravky pikant. Posílám Ti bodík+
31. 10. 2011 16:25
maris: ta cherry rajčátka jsou také nakrájená tak co by praskalo?
31. 10. 2011 14:34
martin 77: Martine, Eliza píše, že praskne cherry rajče a ne klobása, asi bys měl pořádně číst Ty
31. 10. 2011 14:34
jo ještě jsem nepoděkoval za přivítání na těchto stránkách takže děkuji teď. moc rád vařím většinou se držím už osvědčených receptů, ale někdy mám chuť improvizovat, tedy když je na to čas. Jsem řidič MKD takže toho času moc není, ale snažím se využít každé příležitosti abych mé manželce, synovi i sobě něco dobrého uvařil
31. 10. 2011 14:29
Eliza: dobrý den chci jen reagovat na vaši odpověď ve smyslu že klobása praskne....., kdyby jste si recept pořádně přečetla tak klobása je nakrájená na kolečka a je oloupaná takže nechápu co by na ní mělo prasknout
29. 10. 2011 19:57
No já nevím,ale ražniči je také maso a jiné suroviny připravované na jehle a máme tady spoustu receptů v pekáčku bez jehly.Proč by nemohla být směs ala špíz bez špejleA pokud se rajčátka a ananas přidají po zatáhnutí masa a je vše pod pokličkou,tak by to šplíchnout neměloPodravku používám často
Recept se mi líbí+6
Recept se mi líbí+6
28. 10. 2011 21:16
Já nevím, ale klobásu s ananasem a cherry rajčetem, které v pánvi zaručeně praskne, bych asi nedala... Podle mně je ten recept blbost.
28. 10. 2011 20:54
Eliza:Eli, taky to neberu jako klasický špíz. Ale Martin píše.. směs..a všechny složky se dají na špízy použíto podravce mlčím, ani doma nemám, nevařím s ní
28. 10. 2011 20:36
No, holky, chválíte špíz, ale mně to teda jako špíz nepřipadá...Nesplňuje to základní charakter špízu - opékání surovin na jehle. Jsou to kousky, které by se mohly na špíz nabodat, ale nabodané nejsou (proto to slůvko alá v názvu), jsou opečené v pánvi a dušené s podravkou.
28. 10. 2011 19:59
Vítej na Topreceptech!!
28. 10. 2011 19:40
Špíz je opravdu moc vděčné jídlotaky máme rádi a kombinace mají velké možnosti, záleží na nápadu+2
Ať se Ti zde na topíkách líbí
Ať se Ti zde na topíkách líbí
28. 10. 2011 19:29
Martine77, vítám tě v naší Topácké rodině, jako nového člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo.
Špíz je vděčné jídlo, které chutná snad každému, není těžké a na jehlu se dá napíchat pousty surovin, které nám chutnají. Máš 1.boda
Špíz je vděčné jídlo, které chutná snad každému, není těžké a na jehlu se dá napíchat pousty surovin, které nám chutnají. Máš 1.boda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dělá smrkový med. Mladé výhonky sbíráme brzy na jaře, med se uplatní především při nachlazení, ale i jako běžné sladidlo
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: špízy na pánvi špíz na pánvi špízy bez jehel rez lina manzelka špízy bez masa obrázek špízu spiz do pekacku špízy recepty recept na spiz na panvy maso ala spiz masova smes jako ala ražniči pečené kuřecí na špejli co ještě napíchat špízy bez jehly špíz bez spejle recept na špízy rohlikovy spiz ala spizy line spizy co použít na špízy špízy připravované v troubě
Suroviny: cibule, špek, rajče cherry, paprika čerstvá červená, klobása, kýta vepřová, kompot ananasový, bujón zeleninový, sůl, pepř, podravka
Směs alá špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6W0
13 názorů