Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Martinson

Pajaska: Už jsem to níže upřesnil.

A ještě přidat hrozinky, tohle je snad nejúžasnější snídaně!

porada: Dobře, tak pro hnidopichy - hřbetní neškvařené sádlo. ;-)

Betyna: Co se předváření týče - obvykle ta slupka i po uvaření bývá natolik tuhá, že krásně drží tvar, tyto male tykve jsou v syrovém stavu poměrně tvrdé a já se obávám, že pokud by se tykev bez uvaření pouze odkrojila, naplnila a dala zapéct, dužina bude jako šutr - tykev se zapéká cca 15-20 minut!

Jana Remkova: Přesně tak, špek je syrový, slanina uzená, ale i tak se dá použít slanina, je to na chutích. A ve finále se dá špek nahradit tučnějším bůčkem. Díky všem za přívítání!

spagetka: Tak to já se budu snažit, abych si to hýčkání zasloužil!;-)

rebeka: Tak tohle musím vyzkoušet, u nás se konzumuje pomerančů mnoho, akorát nevím, jak kůru uchovat do té doby, než budu mít dostatečné množství? Pomerančů jíme celkem hodně, ale pokud budu nutit dcru a manželku, aby během odpoledne snědly 20kg, tak mě asi vydranžírují...

rebeka: Už jsem to našel, ufff! Jinak děkuji za přivítání, snad vás, ženy, dokáži nějak obohatit!

rebeka:
Asi máš pravdu, jenže já nemůžu najít kliknu, kde je mám smazat.:-(

rebeka:
Ano, všechny tři. Protože jsem se zaregistroval asi před cca 30minutami a nikdy předtím mě nenapadlo vyfotit to, co právě vařím, griluji, dusím, peču nebo udím, sáhnul jsem k vygůglování fot. Jakmile se oteplí, roztopím gril a pověsím vlastní fota.

Naposledy jste si prohlédli