Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Michal II

Zajimavy recept. Jen s par vecmi nesouhlasim. Predevsim s nejakym prendavanim do sklenic, ale chapu, ze kazdy nema chladny sklep. Predpokladam, ze by to melo vydrzet jak zeli. To mi nekdy vydrzi i dva roky kdyz na nej zapomenu a je stale chutne. Ja davam prednost cervenemu kvasenemu zeli a pak do nej davam tu repu az varenou, kdyz z toho delam salat treba s cesnekem a trochou majonezy.

Asi jsem staromilec, ale toto mi nepripada idealni. Kazdopadne valit ocet, byt treba jablecny, do jablek a krenu je nesmysl. Daleko lepsi je normalni citron. Rovnez sterilovani a zahrivani je hloupost. Takto udelany kren vydrzi v lednici pomerne dlouho a klovek nesmi byt liny si udelat dalsi cerstvy.

Naposledy jste si prohlédli