Plněná krkovička

majda 2 Kuchař:

Vepřové maso 13 názorů

517

Suroviny

vepřová krkovička
uzený bok
Niva
sůl
pepř
hořčice
cibule
nať petržele
rozmarýn
jarní cibulka
koření Pikantní žebírka
sádlo
5 stroužků česneku -rozetřený
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Asi 1 kg krkovičky vcelku nakrájíme na plátky nějak přes 1 cm silné, ale nedokrojíme, spodek bude vcelku (inspirace z Babicových dobrot), dál už podle sebe.

  2. Jednotlivé plátky listujeme, každý osolíme, opepříme, promažeme hořčicí, česnekem, vkládáme mezi ně uzený bok, kousek Nivy, posypeme nakrájenou petrželí, jarní cibulku, rozmarýn.

  3. Pak plátky sevřeme k sobě, motouzem ovážeme jak roládu, dáme do pekáče na osmaženou cibulku na sádle, posypeme vrch kořením (já dala Pikantní žebírka - koření), podlijeme vývarem nebo vodou. Chvíli jsem nechala dusit na sporáku, pak do trouby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 385 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněná krkovička

  • Koubkova Koubkova

    Dneska jsme se oblyzovali, bašta:-p:-K:yes:

    Odpovědět

  • janatka janatka

    Tak to byla bašta a moc nám chutnalo,dala jsem tymián místo rozmarýnu;-):-pZa fotečky se omlouvám nejsou kvalitní.:-O

    Odpovědět

  • Hejenkaa Hejenkaa

    Vyřila jsem to už několkrát a vždycky to bylo výborný. Děkuji za receptík :-p

    Odpovědět

  • majda 2 majda 2(autor receptu)

    Všem děkuji za hodnocení!:-))

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

    Úžasné ;-);-);-) Jen bych dal fotku s jídlem jako hlavní;-);-);-)

    Odpovědět

  • mysulka mysulka

  • jirholu jirholu

    Prima recept ;-) +6.bod :yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Mńam!!!:-p:yes:

    Odpovědět

  • Klariska Klariska

    Moc pěkný recept, od nakrojení plátků, přes suroviny až po fotky :yes::-K.

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Pěkný receptík;-)+1:yes:
    Bibi na druhé fotečce je vidět náplň,možná by bylo lepší fotečky prohodit;-)Ale já jsem ráda,že je fotka ,alespoň nějaká,recepty kde není, přeci jen tak nezaujmou;-),ale já vím,každý nemá možnost fotit.:-K

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Majdo2, to nemůže být jiné, než vynikající, už kvůli samým dobrým surovinám:-p trošku mi jen vadí, že si nevyfotila průřez té plněné krkovičky, aby bylo vidět, jak je to pěkný vevnitř, ale jinak máš 3.boďana:yes:

    Odpovědět

  • Jindra Jindra(neregistrovaná)

    Určitě lepší než ta od Babici, tahle náplň je nápaditější než ta jeho. Dík zainspiraci.

    Odpovědět

  • Jitka Jitka(neregistrovaná)

    To vypadá úžasně!!! určitě vyzkouším!:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo