Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele MilanDr

cathleen: No cinska pohanka je udajne chemicky upravovana, musi byt len bio pohankova muka,alebo krupy, ktore po namoceni treba ponornym mixerom rozdrvit..

Pohankovy chlebík som piekol prvy krat, ale bol neskutocne fajnovy, je to genialny bezlepkovy chlieb a chut neskutocna. Po 24 hod. fermentacii ma strukturu ako ma chlieb mat. Piekol som podla tohto receptu www.jarkapecie.sk/?p=528&fbclid=IwAR3K6jFeqSyIxvgPe0yxEhUZZNFBLxyqQtYOlLkNltH0haBsx6-t1Skl-IA
www.facebook.com/photo.php?fbid=2311495868885229&set=p.2311495868885229&type=3&theater

Naposledy jste si prohlédli