Zdravím. Dneska jsme dělali šest pstruhů, každý půlkilový. Trochu jsme pozměnili recept a byly suprovní. Hodinu předem prosolené vevnitř, otočené břichem nahoru, potom drcený kmín do břišní dutiny, k tomu kolečka cibule taky do břicha. Toď příprava na stole. Trouba vyhřátá na 200, roztopili jsme asi 2 cm plátek másla a lžíci oleje přímo na plechu v troubě. Pstruhy jsme položili na plech, posypali moukou jen tak jak leželi na jedné straně, k ocasům a do volných míst na plechu jsme přidali kolečka cibule. Pekli jsme v horkovzdušné čtvrt hodiny přikryté alobalem, potom alobal sundali, teprve teď potřeli rozpuštěným máslem a další čtvrt hodiny dopekli bez ventilátoru. Lepší rybu už jsem dlouho nejedl !!!
(Pstruzi z rybolovu ZÁVADA, kvalitnější neznám)
(Pstruzi z rybolovu ZÁVADA, kvalitnější neznám)