Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Picik

S těstem se dobře pracuje, přidal jsem do něho lžíci cukru a vanilkového cukru a citronovou kůru. A náplň též osladil:))
Je opravdu výborný:))

Za mě parádní recept s tou bramborou, jen jsem na to šel krapet jinak. Na pánvi si orestoval předem osolené a opepřené kuřecí, v hrnci na oleji dal osmahnout cibuli s nakrájenou červenou paprikou, poté přidal lžíci vrchovatou maďarské sladké papriky, rychle zarestoval, zalil půl litru vývaru a ještě půl litru vody, půlka kostky masoxu, bobkový list, přidal maso a dusil do měkka, pak přidal velký na kostičky nakrájený brambor dokud nebyl měkký, maso a list vyndal, omáčku jsem prohnal mixérem, přilil plnotučné mléko 400ml, poté jsem to propasiroval přes jemné síto do druhého hrnce. Protlak mě tam vůbec nechutná takže nedávám, kečup jsem nezkoušel, dal jsem dvě lžičky octa, promichal, vrátil maso, lehce prohřál a hotovo. Opravdu výborná omáčka, děkuji za recept.

Výborné, víc netřeba. Děkuji za recept