Tak nevím, kde se co pokazilo. Bábovku dělám celý život, ale chtěla jsem zkusit jinou a vyzkoušela tento recept. Výsledek je katastrofa. Dělala jsem vše dle návodu a stejně jak píše autorka, těsto bylo hodně tuhé, nicméně říkala jsem si: Fajn, paní psala, že i ona ho měla tuhé a výsledek skvělý. No, u mne ne. Vznikla mi tuhá, málo sladká buchta, která kolem nadýchané bábovky ani neprošla! Styděla bych se to někomu nabídnout, takže putuje do koše
Luxusní!! Dělala už jsem z tohoto webu vícero maffinů, ale furt to nebylo ono. Tyhle jsou vynikající! Pekla jsem rovných 20 minut v maffinové vymazané a moukou vysypané formě. Muffiny se úplně rozplývají na jazyku. Ukládám a doporučuji!! Čokoláda navrchu je moc moc ňam
Chtěla jsem vyzkoušet nový recept, ale ačkoliv jsem dodržela recept do mrtě, perníčky ještě pořádně nevychladly a už jsou tvrdé jako bota doufám, že změknou, protože jinak budou vhodné leda tak na stromeček 8min. jsem dodržela
Pár věcí bych tomuto receptu vytkla. Je sice fajn obsáhlý popis jak zhotovit rýži, na stranu druhou, tím to končí a umělče, porad si sám. Měly by tu být i nějaké fotografie kolik rýže se do toho dává a kombinace plnění, protože třeba losos s okurkou jsem nikde neviděla, ale s krabem ano.
Rýži jsem dělala přesně podle návodu, bylo to zdlouhavé a zdá se mi rozvařená, ale drží. Při balení jsem musela trochu přisolit, protože to nebylo ono.
Pro ty, co nemají zavinovací rohož, stačí obyčejné prkénko, případně čistá utěrka, obojí ale musí být suché, aby se řasa netrhala. Nůž na krájení na jednotlivé kousky musí být hodně ostrý. Wasabi jen trochu, jinak vám upadne pusa (ale někdo to rád, tak proč ne
Jinak OK, ale na tu rýži příště zvolím jiný recept.
Právě to baštím!! Tohle je jasnej bodík, je to fakt vynikající!! Jen bych dodala, že celková doba přípravy se mi vyšplhala min. na hodinu a čtvrt až půl, a to jsem vše dělala najednou, ale stálo to za to... fakt je to výborný a já ukládám
Rýži jsem dělala přesně podle návodu, bylo to zdlouhavé a zdá se mi rozvařená, ale drží. Při balení jsem musela trochu přisolit, protože to nebylo ono.
Pro ty, co nemají zavinovací rohož, stačí obyčejné prkénko, případně čistá utěrka, obojí ale musí být suché, aby se řasa netrhala. Nůž na krájení na jednotlivé kousky musí být hodně ostrý. Wasabi jen trochu, jinak vám upadne pusa
Jinak OK, ale na tu rýži příště zvolím jiný recept.