Nutriční hodnoty (Telecí krk „Jalapeňo“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 001 kJ / 1 195 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 201,61 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,61 g | 
| Tuky | 35,67 g | 
| – nasycené | 14,63 g | 
| – nenasycené | 15,43 g | 
| –– mononenasycené | 14,32 g | 
| –– polynenasycené | 1,12 g | 
| ––– omega 3 | 0,30 g | 
| Vláknina | 6,20 g | 
| Cholesterol | 500 mg | 
| Sodík | 872 mg | 
| Sůl | 2,10 g | 
| Sacharidy | 15,05 g | 
| – cukry | 11,70 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg telecího krku | Telecí krk | 1000 g | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1/2 1/2 papriky Jalapeňo | Jalapeňo paprička čerstvá | |
| 1/2 1/2 papriky kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| instantní jíška | Jíška světlá instantní |