Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Korunovační kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 790 kJ /
667 kcal
Bílkoviny14,23 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,23 g
Tuky2,17 g
– nasycené0,56 g
– nenasycené1,21 g
–– mononenasycené0,53 g
–– polynenasycené0,68 g
––– omega 30,00 g
Vláknina28,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy134,40 g
– cukry112,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře Kuře
cca 6 6 bobkových listů Bobkový list sušený
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 KL 1 KL kvalitního práškového kari (já dala Indické) Kari 5 g
cca 15 kuliček 15 kuliček černého pepře Pepř černý
1 1 majonéza (150-200 g) Majonéza
1 1 smetana na šlehání ( 200 g aspoň 40% ne méně!!!!!) Smetana kravská sladká 30%
250 g 250 g rajský protlak Protlak rajčatový 250 g
150 g 150 g sušených meruněk Dužina meruňky sušená 150 g
cca 4 plátky 4 plátky citronu Citrón čerstvý
citronová šťáva dle chuti Šťáva z citrónu
cukr Cukr bílý
kuřecí vývar (získáme uvařením masa) Vývar kuřecí
asi 2 2 – 3 dcl bílého vína Víno bílé suché
sůl Sůl mořská
tuk na pánev Margarín
1 1 salátová okurka (nebo dle potřeby) Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.