Nutriční hodnoty (Korunovační kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 790 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,23 g |
Tuky | 2,17 g |
– nasycené | 0,56 g |
– nenasycené | 1,21 g |
–– mononenasycené | 0,53 g |
–– polynenasycené | 0,68 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 28,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 134,40 g |
– cukry | 112,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
cca 6 6 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 KL 1 KL kvalitního práškového kari (já dala Indické) | Kari | 5 g |
cca 15 kuliček 15 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
1 1 majonéza (150-200 g) | Majonéza | |
1 1 smetana na šlehání ( 200 g aspoň 40% ne méně!!!!!) | Smetana kravská sladká 30% | |
250 g 250 g rajský protlak | Protlak rajčatový | 250 g |
150 g 150 g sušených meruněk | Dužina meruňky sušená | 150 g |
cca 4 plátky 4 plátky citronu | Citrón čerstvý | |
citronová šťáva dle chuti | Šťáva z citrónu | |
cukr | Cukr bílý | |
kuřecí vývar (získáme uvařením masa) | Vývar kuřecí | |
asi 2 2 – 3 dcl bílého vína | Víno bílé suché | |
sůl | Sůl mořská | |
tuk na pánev | Margarín | |
1 1 salátová okurka (nebo dle potřeby) | Okurka salátová čerstvá |