Segedínsky guláš II.

tiktak Kuchařka:

Vepřové maso 7 názorů

55
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Suroviny

500 g vepřové plecko
3 cibule
2 PL sádla
1 KL mleté papriky
sůl
pepř
500 g kysaného zelí
2 PL hladké mouky
1/2 PL drceného kmínu
2,5 dl smetany
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mäso pokrájame na kocky. Cibuľu posekanú nadrobno speníme na masti, pridáme mletú červenú papriku a pokrájané mäso, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme. Potom pridáme pokrájanú kyslú kapustu, podlejeme vodou prikryjeme a udusíme.

  2. Múku opražíme nasucho, zalejeme trochou studenej vody, rozmiešame, povaríme, pridáme k mäsu, ochutíme drveným kmínom a dovaríme. Nakoniec primiešame smotanu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Segedínsky guláš II.

  • dzungila dzungila

    Nadi, konečně normální barva segedínu, jaká má být! :yes ;-) Originál foto od autorky je teda dost podivný... :-((
    A kysanou smetanou taky jenom vždy zjemním každou porci až na talíři.:-p

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    posílám bod a foto, smetanu dávám kysanou až do talíře;-)

    Odpovědět

  • Jirina.Babicova Jirina.Babicova

    Výborný guláš, uvařila jsem ho celé své rodině a vypadal přesně jako na obrázcích! Děti sice brečely, že něco takového jíst nebudou a manžel pak asi půl hodiny po jídle zvracel, ale jinak myslím, že to mělo úspěch! A z té barvy si nic nedělejte, stejně je to jen hmota co pozřeme :-K

    Odpovědět

  • jerry jerry(neregistrovaný)

    Elca274: Tento recept není špatný, jen se mě zdá že by měl mít lepší barvu takhle to vypadá , že má zloutenku:-))

    Odpovědět

  • Elca274 Elca274(neregistrovaný)

    :-p inu barva vypadá zajímavě,kdybych nevěděla, že je to segoš, řekla bych že je to něco s kari či kurkumou. Ovšem nemusí být vůbec špatný.

    Odpovědět

  • Dad Dad(neregistrovaný)

    hezká barva no :-((

    Odpovědět

  • martin martin(neregistrovaný)

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo