Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínsky guláš II.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 3. 2009 08:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 355 kJ / 1 519 kcal
Bílkoviny120,85 g
Tuky80,89 g
Vláknina28,24 g
Cholesterol 442 mg
Sodík 4,37 g
Sůl10,75 g
Sacharidy66,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mata3636 mata3636

23. 2. 2022 20:28

casino: ja segedín milujem, syn veľmi nemusí. Takže, keď uvarim, jem ho 4-5 dní. A ten posledný je fakt naj.

casino casino

23. 2. 2022 15:46

Na TOP je pár rcp na SEGEDÍN (většinou s divokým kořením8-( proto jsem si vybral tento s pouze malou úpravou:-)
1. Byl použit výhradně prorostlý bůček vč. kůže:-! (ve smyslu bůček prorostlý masem a nikoliv bůček prorostlý tukem;-) nakrájený na kostky cca 4x4cm. Včera měla paní casinová skrzevá tu kůži hústa jako pytel na zmije;-) ale dnes už z ní vypadlo cosi ve smyslu: "... a víš, že ta kůže byla jako máslo..., docela jsem si pochutnala!" A ještě vedla řeči o jakémsi Maříkovi a o ledvinách... :-O;-)
2. Ml. papriky jsem na 1200g masa dal celý sáček (23g) + špetku pálivé :yes:
3. No a správného umami jsem dosáhl česnekem:-! Chťově to bylo k nepoznání, ale ta chuť, ta panečku, ta byla :yes::yes::yes:

OT
Často se pýýýše: necháme odležet..., na druhý den chutná lééépe..., atd. atp.:-)
Nevím, já to asi nepoznám...;-(
à propos, nezkoušel někdo pro objektivní posouzení, dnes uvařené jídlo porovnat se stejným jídlem uvařeným včéééra:-?:-K

Renik12

31. 12. 2019 11:37

Výborné:yes::-)

dzungila

24. 10. 2013 22:09

Nadi, konečně normální barva segedínu, jaká má být! :yes ;-) Originál foto od autorky je teda dost podivný... :-((
A kysanou smetanou taky jenom vždy zjemním každou porci až na talíři.:-p

rebeka rebeka

24. 10. 2013 16:07

posílám bod a foto, smetanu dávám kysanou až do talíře;-)

Jirina.Babicova Jirina.Babicova

26. 4. 2013 02:30

Výborný guláš, uvařila jsem ho celé své rodině a vypadal přesně jako na obrázcích! Děti sice brečely, že něco takového jíst nebudou a manžel pak asi půl hodiny po jídle zvracel, ale jinak myslím, že to mělo úspěch! A z té barvy si nic nedělejte, stejně je to jen hmota co pozřeme :-K

jerry

27. 10. 2012 10:52

Elca274: Tento recept není špatný, jen se mě zdá že by měl mít lepší barvu takhle to vypadá , že má zloutenku:-))

Elca274

13. 1. 2011 11:16

:-p inu barva vypadá zajímavě,kdybych nevěděla, že je to segoš, řekla bych že je to něco s kari či kurkumou. Ovšem nemusí být vůbec špatný.

Dad

2. 11. 2010 15:00

hezká barva no :-((

martin

12. 6. 2009 16:55

:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínsky guláš segedinsky gulas recept segedínsky guláš originál segedínský guláš z vepřového segedínský guláš bez smetany jednoduchy segedinsky gulas guláš recept recept na segedinsky gulas recept segedinsky gulas szegedinsky gulas segedinski gulas recepty segedínsky gulaš segedínska kapusta segedinsky gulas cz segedínsky guláš top recepty segoš segedínsky segedín guláš recept segedínská guláš recept na segedínský guláš recept

Suroviny: plecko vepřové, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, sůl, pepř, zelí kysané, mouka hladká, kmín drcený, smetana

TopRecepty.cz

Segedínsky guláš II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgrY