Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní višňový koláč s mandlemi a mascarpone)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 977 kJ /
4 058 kcal
Bílkoviny55,48 g
– z toho živočišné bílkoviny16,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,57 g
Tuky235,82 g
– nasycené122,36 g
– nenasycené107,72 g
–– mononenasycené80,35 g
–– polynenasycené27,38 g
––– omega 31,38 g
Vláknina16,98 g
Cholesterol 688 mg
Sodík 295 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy364,73 g
– cukry159,45 g
––– laktóza8,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
75 g 75 g mletých mandlí Mandle loupané mleté 75 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
100 g 100 g másla (hery) Máslo kravské 100 g
70 g 70 g cukru moučky Cukr bílý 70 g
1 ks 1 ks vejce Vejce slepičí 63 g
3 kapky 3 kapky mandlové tresti Aroma mandlové
voda dle potřeby - po lžících Voda
sůl špetka špetka Sůl mořská
višně vypeckované 400 g Višně čerstvé
višnový nektar 300 ml 300 ml
voda 200 ml 200 ml Voda 200 ml
mandlový likér 6 lžic 6 lžic (nebo mandlové aroma 6 kapek) Mandlový likér 90 ml
vanilkový pudink 1 sáček 1 sáček Puding v prášku 48 g
Drcené piškoty 4 lžíce lžíce (lze nahradit strouhankou) Piškoty
mandlové lupínky 2 + 2 lžíce 2 lžíce Mandle loupané 30 g
Mascarpone 150 g 150 g Mascarpone 150 g
smetana na šlehání 100 ml 100 ml Smetana kravská sladká 30% 100 ml
moučkový cukr 3 lžíce 3 lžíce Cukr bílý 75 g
citronová šťáva 2 lžičky 2 lžičky - dle chuti Šťáva z citrónu 10 ml
Tuk + Margarín
strouhanka na formu Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.