Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Aljašská treska s citronovo-máslovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 895 kJ /
3 082 kcal
Bílkoviny15,37 g
– z toho živočišné bílkoviny8,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,32 g
Tuky294,72 g
– nasycené117,12 g
– nenasycené174,33 g
–– mononenasycené153,17 g
–– polynenasycené21,16 g
––– omega 30,94 g
Vláknina5,84 g
Cholesterol 473 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy65,43 g
– cukry16,47 g
––– laktóza10,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 ks 8 ks aljašské tresky Treska filet
mořská sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
kmín Kmín
150 ml 150 ml olivového oleje Olej olivový 150 ml
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
1 1 středně velký citron Citrón čerstvý 90 g
1-2 1-2 malé šalotky Šalotka čerstvá
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
250 ml 250 ml smetany 12 % Smetana kravská sladká 12% 250 ml
300 ml 300 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 300 ml
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
1 lžíce 1 lžíce francouzské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 špetka 1 špetka kurkumy Kurkuma mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.