Nutriční hodnoty (Bublanina s kousky broskví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 000 kJ / 4 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,00 g |
| Tuky | 37,74 g |
| – nasycené | 8,78 g |
| – nenasycené | 17,75 g |
| –– mononenasycené | 11,95 g |
| –– polynenasycené | 5,80 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 809,90 g |
| – cukry | 265,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru (moučkový, nebo krystal) | Cukr bílý | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 broskvový velký kompot | Meruňka zavařená | |
| pečící papír | ||
| tuk | Margarín | |
| hrubá mouka na vymazání a vysypání | Mouka pšeničná hrubá |