Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jetelová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 409 kJ /
337 kcal
Bílkoviny4,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,62 g
Tuky19,61 g
– nasycené6,12 g
– nenasycené12,81 g
–– mononenasycené9,58 g
–– polynenasycené3,23 g
––– omega 30,94 g
Vláknina3,16 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,78 g
– cukry1,86 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 hrsti 4 hrsti čerstvého jetele
1 hrst 1 hrst řeřichy Řeřicha čerstvá
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 24 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
zeleninový vývar Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
jedlé květy Lichořeřišnice květ čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.