Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 449,43 g |
Tuky | 72,41 g |
Vláknina | 73,85 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 72,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Moje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Nejnovější recepty
Bratislavský guláš podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 16 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 16 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvová polévka s celestýnskými nudlemi
Lucie1001 před 19 minutami
Mrkvový salát s jablky
Yvajs před 45 minutami
Hrníčková bábovka
Fitulka před 3 hodinami
Valašská kyselice
Fitulka před 3 hodinami
Vynikající rychlé knedlíky z rohlíků a brambor
KiaraK před 4 hodinami
Smetanové fazolky s koprem
Jirka1965 před 4 hodinami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 12 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 13 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 14 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 16 hodinami
Tématické fráze:
moravský vrabec,
moravský vrabec recept,
moravští vrabci,
pečený moravský brabec,
peceni vrabci,
moravský brabec,
vepřové maso po mexicku,
šťavnatý moravský vrabec,
moravský brabec recept,
jak se vaří moravský brabec,
pečený vrabec,
vepřoví vrabci,
pečený brabec,
vepřové po mexicku,
vrabec,
moravské brabce,
maso po mexicku,
pečeny moravsky vrabec,
vepřové brabce,
moravský vrabec na pivě
Suroviny:
maso vepřové,
celer,
mrkev,
cibule bílá,
česnek,
vývar hovězí,
pivo černé,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (25)
Jak vidíš já tvou připomínku vzal v klidu.
Už jsem byla nazvaná, že jsem na.... jistou "dámou", když jsem se ozvala proti Mr. Beanovi, dnes se projevil, jakou má úroveň, teď už si to nikdo přečíst nemůže u čokoládových loupáků, neboť bylo smazáno, někdo řekne názor a hned je za blba
Dneska tu už proběhlo spousta zarážejících informací, tak jsem měla odvahu se zeptat a ejhle
Máš pravdu, vaříš pod vysokým tlakem v papiňáku
Ale už to není ono
Samozřejmě nejsem barbar a vím jak se vrabec dělá.
K tvé připomínce, nevšiml jsem si, že by se tohle dusilo. Převaří se a pak peče, o dušení není nikde řeč.