Aljašská treska v županu

alus.s Kuchařka:

Ryby 24 názorů

520
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Suroviny

600 g filet z tresky
worchester
citronová šťáva
sůl
pepř
hl mouka
2 vejce
2 lžíce kečupu
lžička sladké papriky
strouhanka
100 g tvrdého sýra
olej
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filety nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem, citronovou šťávou a necháme asi 20 min marinovat.

  2. Potom obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s kečupem, paprikou, ve strouhance smíchané se sýrem a opečeme na oleji.

Poznámka

zdroj : časopis Vlasta před xx lety

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Aljašská treska v županu

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo