Nutriční hodnoty (Muffíci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 076 kJ / 1 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 94,12 g |
– nasycené | 9,54 g |
– nenasycené | 76,15 g |
–– mononenasycené | 53,25 g |
–– polynenasycené | 22,90 g |
––– omega 3 | 6,41 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 227,40 g |
– cukry | 90,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
75 ml 75 ml oleje | Olej řepkový | 75 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
čerstvé ovoce | Jahody čerstvé | |
povidla (u mě borůvková směs) | Povidla |