Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová bageta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 304 kJ /
2 463 kcal
Bílkoviny59,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,60 g
Tuky76,35 g
– nasycené6,66 g
– nenasycené64,81 g
–– mononenasycené42,63 g
–– polynenasycené22,18 g
––– omega 35,91 g
Vláknina20,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy374,63 g
– cukry30,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
150-200 g 150-200 g dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 175 g
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
balíček balíček sušeného droždí Droždí sušené
100-150 ml 100-150 ml vlažné vody Voda 125 ml
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.