Nutriční hodnoty (Dýňová bageta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 304 kJ / 2 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,60 g |
Tuky | 76,35 g |
– nasycené | 6,66 g |
– nenasycené | 64,81 g |
–– mononenasycené | 42,63 g |
–– polynenasycené | 22,18 g |
––– omega 3 | 5,91 g |
Vláknina | 20,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 374,63 g |
– cukry | 30,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
150-200 g 150-200 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 175 g |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
balíček balíček sušeného droždí | Droždí sušené | |
100-150 ml 100-150 ml vlažné vody | Voda | 125 ml |
vejce na potření | Vejce slepičí |