Nutriční hodnoty (Dýňová bageta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 304 kJ / 2 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,60 g |
| Tuky | 76,35 g |
| – nasycené | 6,66 g |
| – nenasycené | 64,81 g |
| –– mononenasycené | 42,63 g |
| –– polynenasycené | 22,18 g |
| ––– omega 3 | 5,91 g |
| Vláknina | 20,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 374,63 g |
| – cukry | 30,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 150-200 g 150-200 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 175 g |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| balíček balíček sušeného droždí | Droždí sušené | |
| 100-150 ml 100-150 ml vlažné vody | Voda | 125 ml |
| vejce na potření | Vejce slepičí |