Nutriční hodnoty (Marinovaná bizoní jatýrka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 266 kJ / 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 930 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,90 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hovězích jater (bizoních) | Játra hovězí | 300 g |
rozdrcených 5 ks hřebíčku | Hřebíček | |
špetka špetka chilli vloček | Chilli paprička sušená | |
pepř | Pepř černý | |
2 dcl 2 dcl suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový |