Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaná bizoní jatýrka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 266 kJ /
542 kcal
Bílkoviny58,00 g
– z toho živočišné bílkoviny57,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky12,00 g
– nasycené6,00 g
– nenasycené4,50 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 930 mg
Sodík 384 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy18,90 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hovězích jater (bizoních) Játra hovězí 300 g
rozdrcených 5 ks hřebíčku Hřebíček
špetka špetka chilli vloček Chilli paprička sušená
pepř Pepř černý
2 dcl 2 dcl suchého červeného vína Víno červené suché 200 ml
sůl Sůl mořská
mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.