Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota15 686 kJ / 3 749 kcal
Bílkoviny148,24 g
Tuky339,00 g
Vláknina1,47 g
Cholesterol460 mg
Sodík603 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy20,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

A když grilovat, tak grilovat – jako přílohu máme opečený chleba, grilované plátky brambor a cuketu, vše v chuti původně připravené marinády.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

kerasim

31. 3. 2016 21:45

recept výborný, akorát ten název ,, babiččin .....,, mi nesedí, zřejmě hodně mladá babička:-)

Masožrout

23. 7. 2013 15:42

jj,postačí určitě obyč malý gril,mám tenhle a na to "semtam" grilování je to super za ty prachy :-))) www.nex-cz.cz/nex-cz/eshop/0/0/5/473-Gril-FLORALAND;-)

Mája

10. 6. 2013 09:50

Leniii (neregistrovaný/á)
Přesně takovej mám taky. Původně sem si ho kupovala na balkón, ale pak sem se přestěhovala do baráku a tam ho taky občas využívám. To když toho masa není moc. Z mýho pohledu je v pohodě :yes:

Leniii

2. 4. 2013 09:15

Jéžiš, to vypadá skvěle... Bůček bych si dala hned, ale ty kalorie...;o) Akorát jsem se stěhovala a nemáme zahradu, tak zvažuju nějakej menší gril něco takovývohohle třeba www.dalmart.cz/zahrada-dilna/grily/grill-na-drevene-uhli-12-50st23012a.html Máte někdo zkusšenost, jestli to stačí a jak se na tom dělá? Mně se líbí teda hlavně cena, no, ale zase aby to nebylo nepoužitelný pak... Závidím, kdo si takovejhle bůček může udělat doma na zahradě :D

Katerina Valigurova

21. 8. 2012 14:06

vypadá to dobře-ukládám-vyzkouším :-)

Leonysek

31. 7. 2012 11:46

Ty jo, tak to vypadá fakt dobře. Co vím, tak bůček se nemusí grilovat tak dlouho, já ho dělám na grilu na dřevěné uhlí (tomhle klasickém: www.grilykrby.cz/products/gril-weber-one-touch-premium-57cm-gourmet/) a stačí tak 20 minut, je potřeba ho hlídat, aby se nepřipálil. Ty uhlíky ho skvěle ovoní.

Marťa

15. 6. 2012 14:04

Zkusím tento recept na víkendový oběd. Bůček nebudu grilovat, ale upeču jej klasicky v troubě. Tak jsem moc zvědavá na výsledek. :-p

lunaxa

9. 10. 2010 18:28

ten napad je v posli recept :)

JanaDorazinova

15. 7. 2010 16:06

:-p:yes::yes:

Věrka.

15. 7. 2010 15:49

Jej, to já mám moc ráda. Ach ty chutě.

michsamant

15. 7. 2010 15:16

:-p:-p:yes::yes:

Kroupovka

15. 7. 2010 13:07

dík za upozornění:-K Jinak stačí grilovat 15 minut a několikrát otáčet

Simona Skolakova

15. 7. 2010 10:23

Květo,máš v receptu dvakrát poznámku koukni na to.;-):-K
A jinak jak asi se to dlouho griluje?:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: grilovany veprovy bucek marinada na grilovany bucek grilovaný vepřový bůček naložený grilování bůčku bůček bůček recept jak nalozit bucek grilování na kameni recepty grilování na kameni marináda na bůček grilování vepřového bůčku veprovy bucek na grilu grylovany buček marináda na bůček ke grilování grilujeme buček recepty na grilování na kameni naložený bůček v pivu pečený bůček recepty vepřový bůček grilovaný grilování na kameni recept

Suroviny: bůček vepřový, česnek, kmín mletý, šťáva citronová, olej olivový, tymián, pivo černé, sůl, pepř citronový, šalvěj, majoránka

TopRecepty.cz

Babiččin grilovaný bůček

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lvwj