Nutriční hodnoty (Kuřecí na indické jemné omáčce kari s kokosem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 58 kJ / 14 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 0,15 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,36 g |
| – cukry | 2,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
| špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
| indické kari | Kari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 200 g 200 g Indické jemné omáčky (Lidl) | ||
| kokos | Kokos strouhaný | |
| 1/4 1/4 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/4 1/4 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 37.5 g |
| několik několik cherry rajčat | Rajčata cherry | |
| voda | Voda | |
| vývar na podlití | Vývar hovězí |