Nutriční hodnoty (Panenka na žampionech a sušených rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 497 kJ / 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 1,85 g |
| – nasycené | 1,23 g |
| – nenasycené | 0,56 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,88 g |
| – cukry | 5,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřová panenka | Vepřová panenka | |
| 200 g 200 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| cca 8 cca 8 sušených rajčat naložených v bylinkovém oleji s česnekem | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150-200 ml 150-200 ml vývaru | Vývar masový | 175 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| pár snítek snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |