Nutriční hodnoty (Panenka na žampionech a sušených rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 497 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 1,85 g |
– nasycené | 1,23 g |
– nenasycené | 0,56 g |
–– mononenasycené | 0,14 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,88 g |
– cukry | 5,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřová panenka | Vepřová panenka | |
200 g 200 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
cca 8 cca 8 sušených rajčat naložených v bylinkovém oleji s česnekem | Dužina červeného rajčete sušená | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150-200 ml 150-200 ml vývaru | Vývar masový | 175 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
pár snítek snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |