Bramboračka

Vlajda Kuchařka: Vlajda

Polévky 2 názory

Suroviny

2 ks vepřových kosti
2 velké mrkve
půlku celeru
1 petržel
3 růžičky květáku
5 větších brambor
2 stroužky česneku
majoránka
sůl
pepř
na zahuštění hladká mouka
voda
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si 2,5 l vody, přidáme dvě kosti, trochu osolíme a dáme vařit na 15 minut. Pak přidáme veškerou připravenou zeleninu nakrájenou na kolečka (kousky). Opět povaříme, po 15 minutách (možno i déle) uvařené kosti vyndáme a necháme vychladnout.

  2. Do polévky přidáme nakrájené brambory, na jemno nastrouhaný česnek a majoránku. Opět necháme 15 minut povařit.

  3. Mezitím si uděláme záklechtku, já dávám vodu + hladkou mouku. Za varu a opětovného míchání polévku zahustíme.

  4. Pak do polévky přidáme maso z vychladlých kostí. Polévka pak dá výbornou chuť. Nakonec dochutíme solí, pepřem, popřípadě ještě trochou majoránky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 91 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramboračka

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: bramboračka braboračka bramboračka recept polevka bramboracka recept bramboracka bramboracka polevka zahuštění bramboračky výborná bramboračka recept na bramboračku recept na jížku braboračka recept recepty bramboračka domácí bramboračka vareni bramboracka výborná bramborová polévka recepty polevka bramboracka braboračka polévka recept bramracka recepty braboracka bramboracka bez zahusteni

Zapomněl/a jsem heslo